Salminen hyvällä voittoprosentilla Espanjan MM-viikonvaihteeseen

Juha Salminen on toistaiseksi ainoa suomalaiskuljettaja, joka on yltänyt tällä kaudella osakilpailuvoittoihin enduron MM-sarjassa.

Nyströmin hieno vire jatkuu Shanghaissa

Emilia ja Erika Nyströmin hieno kevätvire sai jatkoa torstain aamupelissä Kiinan Shanghaissa.

Tatsiana Lapukhina OrPon riveihin

Oriveden Ponnistus ja valkovenäläishakkuri Tatsiana Lapukhina ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Pia Sundstedt ajoi maastovoiton Italiassa

Tulevan kesän olympialaisten maantiepyöräilyyn valmistautuva Pia Sundstedt kilpaili vaihteeksi maastopyöräilyssä.

Jalonen nimesi kisajoukkueen

Päävalmentaja Jukka Jalonen vahvisti sunnuntaina Suomen joukkueen ensi perjantaina käynnistyvään MM-turnaukseen.

Mikko Eskeliselle kolmas ja viides sija Espanjan ratasarjan avauksista

Yhden pitkän autourheilu-uransa haastavimmista kilpailuista ajanut jyväskyläläinen Mikko Eskelinen, 39, hyräili niin tyytyväisyyttään kuin koki karvaan pettymyksen nyt viikonloppuna ajetussa Espanjan ratasarjan kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa.

Suomen miehille kakkostila EFT-turnauksessa

Miesten EuroFloorball Tour Sveitsissä huipentui Suomen ja Ruotsin kohtaamiseen. Turnauksen voitosta tuli yksipuolinen esitys. Ruotsi oli tällä kertaa täysin pitelemätön lukemin 10-3.

Niklas Ajo joutuu jäämään sivuun Portugalin GP:stä

Niklas Ajo ei ole mukana ensi viikonvaihteessa Estorilin radalla Portugalissa ajettavassa Moto3-luokan kauden kolmannessa MM-osakilpailussa.

Suomen naiset taipuivat Ruotsille Karlstadissa

Suomen naisten salibandymaajoukkue sijoittui Ruotsin Karlstadissa pelatun EuroFloorball Tour -turnauksen kakkoseksi.

Niklas Ajolla vaikea viikonloppu Jerezissä

Niklas Ajon hyvä nousu päättyi harmittavaan kaatumiseen Moto3-luokan kauden toisessa MM-osakilpailussa Jerezin radalla Espanjassa.

Cortese sai kolmannella sijalla isot kehut tallipäällikkö Ajolta

Suomalaistalli Ajo Motorsportin Sandro Cortesen kokemus oli valttia, kun Moto3-luokan kauden toinen osakilpailu ajettiin äärimmäisen haastavissa olosuhteissa Jerezin radalla Espanjassa.

Suomen U19-pojat voittivat toistamiseen Tshekin

Suomen U19-pojille kirjattiin eilisen 25-5-lukemien jatkoksi 13-4-voitto Tshekistä maiden toisessa kohtaamisessa.

Ajo Motorsportin Cortese kakkosruutuun Jerezissä

Aki Ajon johtaman suomalaistalli Ajo Motorsportin saksalainen KTM-kuljettaja Sandro Cortese käynnistää Moto3-luokan kauden toisen MM-osakilpailun Jerezin radan toisesta lähtöruudusta sunnuntaina Espanjassa.

Suomen miehet voittoon Sveitsistä Bernissä

Suomen salibandymaajoukkue voitti toisenkin ottelunsa Sveitsin Bernissä pelattavassa EuroFloorball Tour -turnauksessa.

Suomen naiset jättivät Tshekin nollille Karlstadissa

Suomen naisten salibandymaajoukkue voitti myös toisen ottelunsa Ruotsin Karlstadissa pelattavassa EuroFloorball Tour -turnauksessa.

Ajo uhkuu taistelutahtoa kolhujen jäljiltä Jerezissä

Uuden Moto3-luokan kauden toisen MM-osakilpailun aika-ajon kakkoskierroksella harmittavasti kaatunut Niklas Ajo joutuu tyytymään yhdeksännen lähtörivin paikkaan sunnuntaina Jerezin radalla Espanjassa.

Suomen miehet ja naiset voitokkaina EFT-avauksessa

Suomen miesten ja naisten salibandymaajoukkueet voittivat avausottelunsa EuroFloorball Tour -turnauksessa.

Lentopallomaajoukkue odotetulla miehistöllä Espanjaan

Suomen miesten lentopallomaajoukkue matkustaa keskiviikkona olympiakarsintojen valmistautumisleirille Espanjaan.

Wigginsin johto kutistui sekuntiin Sveitsin etapeilla

Sveitsissä ajettavan Tour de Romandien johdossa oleva britti Bradley Wiggins (Sky Procycling) jäi ilman hyvityssekunteja loppunousuun päättyneellä 157,5 kilometrin etapilla.

Ajo ajoi ensimmäiset sadekelin kierrokset Moto3-luokan pyörällä

Niklas Ajo vastasi Moto3-luokan MM-sarjan kauden toisen osakilpailun avauspäivän 15:nneksi parhaasta harjoitusajasta Jerezin radalla Espanjassa.