Krista Pärmäkoski neljänneksi maastohiihdon Tour de Skillä

Tour de Ski -kiertue päätettiin sunnuntaina vapaan hiihtotavan takaa-ajoon, joka on tunnettu loppuosan Alpe Cermisin noususta.

Korva ja Kähärä triplamestareiksi, Koivisto päivän ylivoimaisin

Nuorten SM-hiihdot Iisalmessa huipentuivat sunnuntaina yhteislähtöihin, joissa viikonvaihteen triplamestareiksi nousivat 20-vuotiaiden 5+5 kilometrin yhdistelmähiihdon voittanut Anita Korva sekä 18-vuotiaiden vapaan kympin voittanut Jasmin Kähärä.

Johanna Matintalo voitti Skandinavia Cupin yhteislähtökilpailu

Skandinavia Cup Piteåssa päätettiin sunnuntania miesten 30 kilometrin ja naisten 20 kilometrin yhteislähtökilpailuilla. Johanna Matintalo nappasi naisten kilpailussa upean voiton.

Suomalaiset epäonnekkaita Calgaryn kumpareissa

Kanadassa kisatussa kumpareiden kauden neljännessä maailmancupissa tulokset jäivät suomalaisittain odotettua alhaisemmiksi: Topi Kanninen oli 40., Olli Penttala 42. ja Jimi Salonen 51. Kilpailun voitti kautta dominoiva Mikael Kingsbury.

Pärmäkoski toinen Val di Fiemmen yhteislähtökilpailussa ja nousi Tour de Skin kolmanneksi

Tour de Skin toiseksi viimeisessä kilpailussa Val di Fiemmessä hiihdettiin tänään lauantaina perinteisen hiihtotavan yhteislähdöt.

Susanna Saapunki avasi kautensa nelossijalla Skandinavia Cupissa

Piteåssa hiihdettiin tänään naisten 10 kilometrin ja miesten 15 kilometrin väliaikalähdöt. Suomalaisnaisista Susanna Saapunki nappasi parhaimman sijan ja oli kilpailun neljäs.

Lentopallopoikien EM-paikka ratkeaa sunnuntaina

Suomen alle 18-vuotiaat pojat sijoittuivat alkulohkossaan toiseksi Italian Martina Francassa pelatussa lentopallon EM-karsintaturnauksessa ja joutuvat näin jännittämään kisapaikkaansa sunnuntaihin, jolloin muut lohkot pelataan loppuun.

Riikka Honkanen aloitti hyvin – mutta laski ulos Sloveniassa

Naisten maailmancupin suurpujottelu oli siirretty lumiolojen vuoksi Sloveniasta Mariborista saman maan Krjanska Goraan. Tämä ei juuri hetkauttanut Riikka Honkasta, vaikka muutettua kisarinnettä pidetäänkin paremmin miehille sopivaksi.

Poikonen, Korva, Iso-Tryykäri ja Kähärä sprinttimestareiksi

Nuorten SM-hiihdoissa Iisalmessa saatiin lauantaina kisojen ensimmäiset tuplamestarit, kun sprintin voittoihin ylsivät 20-vuotiaissa Anita Korva ja 18-vuotiaissa Jasmin Kähärä. Miehissä mestareiksi hiihtivät M18-sarjassa Eero Iso-Tryykäri ja M20-sarjassa Verneri Poikonen.

Poutala viides EM-kisojen tonnilla

Perjantaina 500 metrillä EM-hopeaa luistellut Mika Poutala sijoittui lauantain 1000 metrillä Kolomnassa viidenneksi. Poutalan aika 1.09,41 jäi mitalitilasta 46 sekunnin sadasosaa.

Hurrikaani Suomen Cupin finaaliin pitkän kaavan mukaan

Hurrikaani-Loimaa ja Sampo Volley Pielavedeltä taistelivat pitkän kaavan mukaan lentopallon miesten Suomen Cupin välierässä Turussa. Hurrikaani vei viiden erän kamppailun 3-2.

Suomalaispareilla vahva kauden avaus beach volleyssa

Haagissa, Hollannissa pelattu FIVB:n World Tourin neljän tähden turnaus osoitti, että suomalaisesta beach volleysta löytyy sekä tasoa että entistä enemmän laajuutta.

Suomen käsipallomiehet kovan haasteen edessä Slovakiassa

Suomen miesten käsipallomaajoukkue kärsi MM-karsinnassa torstaina kotikentällä 22-27 -tappion Slovakialle ja maat kohtaavat toistamiseen sunnuntaina, nyt Slovakian maaperällä.

Lentopallopojille toinen voitto EM-karsinnoissa

Suomen alle 18-vuotiaat pojat nappasivat jo toisen voittonsa Italian Martina Francassa pelattavassa lentopallon EM-karsintaturnauksessa. Perjantaina kaatui Tanska selvin numeroin 3-0.

Nurminen ja Siren iskivät beach volley -historiaa

Jyrki Nurminen ja Santeri Siren jysäyttivät heti kauden alkuun melkoisen hiekkapommin selviytymällä pääsarjaan Hollannin Haagissa pelattavassa FIVB:n World Tourin neljän tähden turnauksessa.

Pölkky Kuusamo viisieräisellä trillerillä finaaliin

Viiden erän huima vääntö ratkaisi lentopallon naisten Suomen Cupin toisen finalistin. Pölkky Kuusamo oli välierässä ratkaisuhetkillä vahvempi ja löi Oriveden Ponnistuksen 3-2.

Mika Poutalalle odotettu uran avausmitali - Koskela upeasti kuudes

Mika Poutala, 35, luisteli uransa ensimmäisen arvokisamitalin perjantaina Venäjän Kolomnassa EM-kisojen 500 metrillä. Poutala otti kisassa hopeaa hollantilaisen Ronald Mulderin jälkeen.

Tossavainen ja Korva hallitsivat 20-vuotiaiden sarjoja nuorten SM-avauksessa

Nuorten SM-hiihdot alkoivat Iisalmen Paloisvuorella perinteisen normaalimatkan kilpailuilla. Vanhimpien eli 20-vuotiaiden sarjassa mestareiksi ylsivät Kainuun Hiihtoseuran Anita Korva ja Kuusamon Erä-Veikkojen Juuso Tossavainen.

Käsipallomiehet taipuivat MM-karsinnassa Slovakialle

Miesten maajoukkuevuosi alkoi torstaina 4.1. MM-karsinnan kotiottelulla Slovakiaa vastaan. Loppunumerot kirjattiin vieraiden hyväksi maalein 27-22 Suomen oltua takaa-ajajan asemassa käytännössä läpi ottelun.

Pikaluistelijat viikonvaihteessa EM-jäillä Venäjällä - Poutala tavoittelee mitalia

Suomi osallistuu tulevana viikonvaihteena Venäjän Kolomnassa, 100 km Moskovasta kaakkoon, käytäviin pikaluistelun EM-kisoihin viiden urheilijan suuruisella joukkueella.