Kykkänen ja Aalto hyppäsivät pisteille Norjan Trondheimissä

Sekä naiset että miehet jatkoivat tänään tiivistä mäkihypyn maailmancupin kiertuettaan Norjan Trondheimissä RAW AIR -kiertueella. Kilpailuissa nähtiin suomalaisista Julia Kykkänen, Antti Aalto ja Jarkko Määttä.

Santeri Kiiveri podiumille La Molinassa - 3:s maailmancupin suurpujottelussa

Espanjan La Molinassa para-alppihiihdon maailmancup jatkui toisella suurpujottelun osakilpailulla.

Joni Mäki kymmenes Drammenin kaupunkisprintissä

Maastohiihdon maailmancup jatkui tänään tiistaina Drammenin kaupunkisprinteillä. Neljä suomalaista selvitti tiensä kilpailun erävaiheeseen. Parhaasta suomalaistuloksesta vastasi Joni Mäki, joka oli kymmenes.

Jaakko Hänninen Ranskan tasamaakilpailun yhdeksäs

Jaakko Hänninen sijoittui yhdeksänneksi Ranskassa ajetussa 168,2 kilometrin tasamaakilpailussa Bordeauxista Saintesiin. Hän oli loppukierroksilla irtiottoryhmässä, joka ratkaisi kilpailun voiton.

Oinas ja Kankaanpää Hopeasompa-mestareiksi yhdistetyssä - Lahden kilpailu päätti myös junioricupin

Yhdistetty päätti Lahdessa käydyt Hopeasompa-kilpailut sunnuntaina iltapäivällä.

RAW AIR Tournamentin ensimmäiset henkilökohtaiset kilpailut Holmenkollenilla

RAW AIR Tournamentin ensimmäiset henkilökohtaiset kilpailut käytiin tänään Holmenkollenilla. Julia Kykkänen sijoittui naisten aamupäivän kilpailussa sijalle 22 ja Antti Aalto oli iltapäivällä miesten kilpailussa 18:s.

Neljä suomalaista 15 parhaan joukkoon naisten 30 kilometrin kilpailussa

Maastohiihdon maailmancupia jatkettiin Holmenkollenilla naisten 30 kilometrin perinteisen hiihtotavan yhteislähtökilpailulla. Neljä suomalaisnaista hiihti kilpailussa 15 parhaan joukkoon, Krista Pärmäkosken ollessa parhaana suomalaisena kilpailun seitsemäs.

Iivo Niskanen sijoittui 32:nneksi Holmenkollenin kuninkuusmatkalla

Maastohiihdon maailmancup jatkui tänään Holmenkollenilla miesten 50 kilometrin perinteisen yhteislähtökilpailulla.

Mikaela Shiffrin pujotteli voittoon Tshekeissä – Norjan miehet kaksoisvoittoon suurpujotteluss

Naisten ja miesten maailmancupin viimeisimpiä osakilpailuja kilpailtiin tänään niin Slovenian Kransjka Gorassa kuin myös Tshekkien Spindleruv Mlynissä.

Ilkka Herola toinen Holmenkollenilla

Ilkka Herola sijoittui toiseksi Holmenkollenilla tänään lauantaina. Herola teki jälleen komean nousun ladulla ja jäi lopulta loppukiritaistelussa niukasti kakkossijalle, kun Norjan Jarl Magnus Riiber vei voiton vain 0,2 sekunnin erolla Herolaan.

Suomen joukkue jäi kymmenenneksi Holmenkollenin joukkuekilpailussa

Mäkihypyn maailmancup jatkui tänään RAW Air Tournamentin ensimmäisen varsinaisen osakilpailun parissa.

Riikka Honkanen suurpujotteli maailmancupin pisteille

Riikka Honkanen suurpujotteli maailmancup-pisteille kauden viimeisessä osakilpailussa ennen Andorrassa kilpailtavaa maailmancupin finaalia.

Bandyliigan ja naisten SM-sarjan All Star -kentälliset valittu

Jääpalloliitto palkitsee kauden parhaita pelaajia nimeämällä sekä Bandyliigan että naisten SM-sarjan pelaajista pelikauden All Star -kentälliset.

Beach volley -kausi käyntiin Kisakalliossa

Kotimainen beach volley -kausi polkaistaan käyntiin 24.–26. toukokuuta Kisakallion Urheiluopistolla, Lohjalla.

Suomalaismiesten Europelit ohi - Roosa Koskelo jatkaa

Tuomas Sammelvuon valmentama Kuzbass Kemerovo jäi erävoiton päähän lentopallon CEV Cupin loppuottelusta, kun turkkilainen Galatasaray Istanbul voitti tiistaina kotipelinsä 3-1 sekä kultaisen erän 15-10 ja paineli loppuotteluun.

Hopeasomman loppukilpailut tuovat sadat nuoret pohjoismaisten lajien urheilijat Hollolaan ja Lahteen

Hollolassa Heinsuolla hiihdetään tulevana viikonloppuna 13-16 -vuotiaiden nuorten ikäluokan mestaruuskilpailut. Samaan aikaan 10-16 -vuotiaat mäkihypyn ja yhdistetyn urheilijat kilpailevat Hopeasompa-mestaruuksista Lahden Urheilukeskuksessa.

MP Stars -kuljettajilla ensimmäinen yhteinen tapaaminen

Kilpamoottoripyöräilijöitä tukevassa MP Stars -hankkeessa edettiin vaiheeseen, jossa kuljettajat kokoontuivat ensimmäisen kerran yhteiseen tapaamiseen Helsingin Messukeskukseen maanantaina.

Tallikaveri neljäs, Lepistö maaliin pääjoukossa

Lotta Lepistön kausi jatkui kolmannella kisalla neljän päivän sisällä, kun Belgiassa ajettiin GP Le Samyn.

Maailmancupit jatkuvat legendaarisella Holmenkollenilla

Seefeldin MM-kisojen jälkeen kaikkien pohjoismaisten lajien maailmancupit jatkuvat legendaarisella Holmenkollenilla Norjassa.

Green ja Ropponen helmikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Hämeenlinnan Lentopallokerhon keskipelaaja Mara Green ja Hurrikaani-Loimaan hakkuri Antti Ropponen on valittu lentopallon Mestaruusliigan helmikuun pelaajiksi.