Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mikko Esko ja Sauli Sinkkonen lentismaajoukkueeseen Serbiaan

 
Mikko Esko ja Sauli Sinkkonen lentismaajoukkueeseen Serbiaan

Miesten lentopallomaajoukkue vahvistuu ensi viikonlopun Serbia-otteluihin kahdella pelaajalla. Passari Mikko Esko ja keskitorjuja Sauli Sinkkonen liittyivät Portugalista Serbiaan matkanneeseen joukkueeseen maanantaina.

Mikko Esko on parannellut maaliskuun lopussa Italian liigassa murtunutta sormeaan ja on nyt saanut luvan täyteen pelaamiseen sekä harjoitteluun. Esko on ollut käytännössä Suomen ykköspassari usean viime kauden ajan.

Sauli Sinkkonen tulee puolestaan korvaamaan sunnuntaina oikean nilkan telonutta Matti Oivasta. Oivanen matkaa kuntouttamaan jalkaansa muun joukkueen mukana Serbiaan, mutta pelikunnossa mies on tuskin useampaan viikkoon.

21-vuotias Sauli Sinkkonen ei ole pelannut vielä urallaan yhtään maaottelua. Hänellä on Mestaruusliigasta tilillään kaksi pronssimitalia (2009 ja 2011) Tampereen Isku-Volleyn riveistä. Lisäksi Sinkkonen on valittu 2008 vuoden parhaaksi poikajunioriksi.

Suomi kohtaa Serbian maailmanliigan seuraavissa otteluissa Belgradissa ensi perjantaina ja lauantaina.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle