Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Michael Käldin ryhmä kohtaa keskiviikkona Portugalin.

Suomi kohtaa keskiviikkona Portugalin

 
Suomi kohtaa keskiviikkona Portugalin

Michael Käldin valmentama naisten jalkapallomaajoukkue pelaa keskiviikkona toisen MM-karsintaottelun viikon sisällä. Lauantaina kaatui Slovenia 3-0-lukemin, keskiviikkona 28.10. on vastassa Portugali. Ottelu pelataan Portugalissa, Tondelassa paikallista aikaa klo 15.00.

Portugali on Suomelle tähän mennessä kovin haaste karsinnoissa. Kahdessa aikaisemmassa MM-karsintaottelussa Armeniaa ja Sloveniaa vastaan Suomi on päässyt suhteellisen helpolla.

- Ihan jos katsotaan Fifan rankingia, niin ottelut kovenevat koko ajan. Portugali pelasi syyskuussa Italiaa vastaan Italiassa ja hävisi 2-0. Se oli Portugalille hyvä tulos. Viime vuosina Algarve Cupissakin Portugali on näyttänyt kykynsä, kertoi joukkueen valmentaja Michael Käld.

- Sloveniaa vastaan me pelasimme kärsivällisesti. Olosuhteet pelissä suosivat meidän vastustajaa. Jatkoimme kuitenkin meidän omaa pelaamista. 90 minuuttia. Mikä tärkeintä, ottelussa ei tullut mitään isompia virheitä. Erikoistilannepelaaminen Sloveniaa vastaan oli hyvää. Niistä loimme hyviä maalipaikkoja ja teimme yhden maalin. Huomenna on vastassa taitavia vastustajia. Joten näiden asioiden on toimittavat myös Portugalia vastaan..

Suomi ja Portugali ovat kohdanneet kahdeksan kertaa. Voitot ovat tasan 3-3. Edellisen kerran Suomi pelasi Portugalia vastaan maaliskuussa juuri Algarve Cupissa. Silloin päädyttiin 1-1-tasatulokseen Suomen hyvästä hallinnasta huolimatta.

Suomen joukkueella on toipunut lauantaisesta Slovenia-ottelusta ja syke harjoituksissa on ollut taas kovaa luokkaa.

- Terveystilanne on uskomattoman hyvä. Mitään loukkaantumisia ei ole sattunut ja palautumisessa olemme onnistuneet todella hyvin. Se näkyi viimeistelyharjoituksissa tänään. Jatkoa ajatellen olisi tärkeää, että pystyisimme vääntämään voiton. Onneksi tämän joukkueen tavaramerkki on, että kun pelataan pinnoista, niin silloin pystytään ottamaan kaikki irti.

Portugali-Suomi 28.10. klo 15.00 Suomen aikaan 17.00

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle