Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Valtteri Nykänen JIPOsta Sinisiin

 

Valtteri Nykänen JIPOsta Sinisiin


MP on tehnyt yhden uuden pelaajasopimuksen. Ykkösen JIPOssa alakerrassa yli 40 ottelua pelannut Valtteri Nykänen siirtyy yksivuotisella sopimuksella Mikkeliin. Nykäsen sopimuksen jälkeen Sinisillä on kasassa 20 pelaajasopimusta.

Nuoresta iästä huolimatta Nykänen, 20 on ollut JIPOn mukana jo neljä kautta ja pelejä on kertynyt Ykkösessä 43 ja maalinteossa Valtteri on onnistunut kerran. Nykänen kävi Mikkelissä harjoittelemassa jo tammikuussa, mutta loukkasi silloin ranteensa, joka nyt alkaa olla pelikunnossa.

Nykänen saapuu innokkaana Mikkeliin ja Sinisiin.

- Totta kai hyvillä mielin tullaan Mikkeliin pelaamaan. Jalkapallon takia tänne tultiin ja muutto sopi hyvin elämäntilanteeseen. Mahdollisesti suurempi rooli ja vastuu kuin parilla viime kaudella myös houkutteli. Odotuksen tulevasta kaudesta on korkealla!

- Henkilökohtaisena tavoitteena on ottaa ruutu MP:n alakerrasta ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan sekä mahdollisesti tehdä myös yhden kauden maaliennätys eli kaksi maalia. Joukkueena lähdetään ehdottomasti voittamaan jokaista ottelua, sitä kautta lohkovoitto ja Ykkösen karsinnat.

Sinisten pelaajasopimuksista vastaava hallituksen jäsen Juuso Kangaskorpi on tyytyväinen tämän hetkiseen pelaajatilanteeseen.

- Sarjan alkuun on parisen kuukautta ja meillä on nyt kasassa 20 sopimuspelaajan rinki, josta polvensa loukannut Jere Hasanen on sivussa ainakin puolisen vuotta. Lisäksi edustusjoukkue harjoittelee yhdessä A-junioreiden kanssa, joten harjoituksissa riittää porukkaa. Nyt joukkue on siirtynyt ulos Urpolaan harjoittelemaan ja harjoituspelit alkavat tällä viikolla.

- Mitään akuuttia tarvetta meillä ei tällä hetkellä uusille pelaajilla ole, mutta lähiaikoina meille on vielä tulossa näytille ainakin yksi keskikenttäpelaaja.

Valtteri Nykänen
s. 23.3.1993
puolustaja
pituus/paino: 189/79
Aikaisemmat seurat: JiiPee, JIPPO, WJK
Kolmonen 21/3 (JIPPO/2)
Kakkonen 3/0 (Warkaus JK)
Ykkönen 43/1 (JIPPO)

Pelaajasopimukset 2014
#1 Antti Kuismala (1976)
#2 Miika Suhonen (1996) optio kaudesta 2015
#5 Jere Hasanen (1993)
#6 Elias Inkilä (1994)
#8 Antti-Pekka Kesonen (1994)
#9 Denis Lima de Assis (1989) 2015
#11 Mika Roivas (1981)
#13 Jiri Haikonen (1992)
#14 Francisco Torres (1989) 2015
#17 Akeg Deng (1993)
#18 Akim Sairinen (1994)
#19 Juuso Kuronen (1987)
#20 Dimitri Klimov (1988)
#21 Mikko Iivanainen (1985) 2015
#23 Joona Mäenpää (1992)
#25 Valtteri Nykänen (1993)
#27 Vili-Petri Vänttinen (1991)
#28 Juho-Petteri Jukarainen (1994)
#30 Tuomo Hiltunen (1993)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää