Puola koki Norjan kohtalon Suomen miesten käsittelyssä

Suomi runteli Polish Open -turnauksen toisessa ottelussa isäntämaa Puolan luvuin 2-15 (1-5, 0-8, 1-2). Kun Norja taipui aamupäivällä 13-0, niin hallitsevan maailmanmestarin ei ole vielä tarvinnut venyä parhaimpaansa.

Melko laiskavauhtisessa ottelussa Suomi karkasi 5-0-johtoon, kunnes Mikael Laxilta vietiin pallo lavasta omalla kenttäpuoliskolla, ja Lukasz Adamczak laukoi kaukaa yläkulmaan ohi hölmistyneen Jarno Ihmeen. Maalin makuun pääsi kahdeksan suomalaista, joista ahneimpana roihusi murhaavan laukauksen omaava Rickie Hyvärinen. Esa Jussila kunnostautui tarjoilemalla neljä maalisyöttöä. Hänet palkittiin myös Suomen parhaana.

Suomi aloitti turnauksen kurittamalla Norjaa 13-0 (4-0, 3-0, 6-0) aamupäiväottelussa. Ottelun tehomies oli liukas laituri Mika Moilanen (4+3=7). Suomi otti Norjalta luulot pois iskemällä neljä maalia reilussa seitsemässä minuutissa. Toisessa erässä sinivalkoiset venyttivät eron seitsemään maaliin ja kolmannen erän alistunut Norja hävisi 0-6. Henri Toivoniemi piti maalinsa puhtaana ja merkkautti 14 torjuntaa.