Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tenniksen Stockholm Open näkyy Eurosportilla

Tenniksen Stockholm Open näkyy Eurosportilla

Eurosport on hankkinut lähetysoikeudet näyttää tenniksen If Stockholm Open Pohjoismaissa.  Eurosportin kautta lähes 6 miljoonaa taloutta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Islannissa pääsevät seuramaan turnausta. Lähetyksiä voi seurata myös verkossa Eurosport Playerin kautta.

- Lähetämme kolme neljästä Grand Slam-turnauksesta, joten tenniksellä on merkittävä rooli ohjelmistossamme.  On mahtavaa, että nyt saimme tennistarjontaamme lisäksi myös paikallisen turnauksen lähetysoikeudet, sanoo Eurosport Nordicin toimitusjohtaja Dennis Andersson.

- Olemme iloisia, että Eurosport lähettää Stockholm Openin Pohjoismaissa.  Eurosport välittää laajasti ja laadukkaasti yhden perinteikkäimmistä tapahtumista Ruotsissa, sanoo Stockholm Openin toimitusjohtaja Christer Hult.

If Stockholm Open pelataan 11.-19. lokakuuta Kuninkaallisessa Tennishallissa. Mukaan turnaukseen ovat ilmoittautuneet esimerkiksi Tomas Berdych, Gael Monfils, Grigor Dimitrov ja Fernando Verdasco. Myös Jarkko Nieminen osallistuu turnaukseen, jossa on yltänyt kolme kertaa finaaliin asti. Eurosport näyttää ottelut suorana maanantaista 13. lokakuuta alkaen. Finaali pelataan sunnuntaina 19. lokakuuta kello 16.00.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle