Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Koripallon Eurocupissa keskiviikkona suomalaiskohtaaminen – Eurosport Player näyttää suorana

Koripallon Eurocupissa keskiviikkona suomalaiskohtaaminen – Eurosport Player näyttää suorana

 

Sasu Salinin tähdittämä Unicaja Malaga matkustaa Eurocupin 7. ottelukierroksella Erik Murphyn ja Shawn Huffin edustaman Fraport Skyliners Frankfurtin vieraaksi. Ottelu pelataan 14.11. kello 20.00 alkaen ja se näkyy suorana Eurosport Playerissa.

Susijengin runkopelaajien joukkueet pelaavat Eurocupin alkulohkossa D. Kuuden pelatun kierroksen jälkeen Malaga on sijalla kaksi, Frankfurt lohkokolmosena. Jokainen suomalaispelaaja on ollut keskeisessä roolissa joukkueidensa alkukauden matseissa. Tehokkaimmin on esiintynyt Erik Murphy, joka on koko Eurocupin kolmonen pistekeskiarvoja vertailtaessa. Murphy on tehnyt keskimäärin 17,5 pistettä ottelua kohden.

Shawn Huff puolestaan on urakoinut yli 28 minuuttia ottelua kohden ja ikitaistelija Salinkin on kellottanut keskimäärin reilut 18 minuuttia per peli.

Eurosport Playerissa voi seurata koripallon Eurocupia kattavasti, jokainen ottelu näkyy suorana. Palvelun koripallotarjonta ei rajoitu vain Eurocupiin, myös Italian pääsarja Serie A näkyy kattavasti. Serie A:sta näkyy viikoittain suorana 6-8 ottelua.

Poimintoja Eurosport Playerin koripallotarjonnasta viikolla 46 Eurocup: 7. ottelukierros BC Zenit St. Petersburg-Partizan Belgrade 14.11. 19.00

Eurocup: 7. ottelukierros Frankfurt (Huff, Murphy) - Malaga (Salin), 14.11. 20.00
Serie A: 7. ottelukierros Reggio Emilia-Avelino, 18.11. 18.00
Serie A: 7. Ottelukierros Bologna-Torino, 18.11. 18.30

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle