Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Keskuspuolustaja Samuli Hölttä sopimukseen

Keskuspuolustaja Samuli Hölttä sopimukseen

JIPPO on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen toppari Samuli Höltän (21) kanssa. Oulun Haukiputaalta kotoisin oleva HauPa:n kasvatti pelasi kasvattiseurassaan aina kauteen 2018 saakka, minkä jälkeen hän siirtyi Oululaiseen JS Herculekseen. Kahden viime kauden aikana hän on kellottanut isoja minuutteja keskuspuolustajana viime kaudella JIPPOn kanssa noususta taistelleessa Herculeksessa, kuuluen myös joukkueen kapteenistoon. Hölttä kävi viime kesänä treemassa Veikkausliigajoukkue Helsingin IFK:n mukana, ja ennen päätöstä tulla JIPPOon kiinnostusta oli myös muista seuroista.

– JIPPOon saapumisesta voin kiittää suurelta osin päävalmentaja Jussi Leppälahtea, joka otti yhteyttä tammikuun alussa. Omana haluna on mennä eteenpäin uralla ja JIPPOn ilmapiiri niin seuran kuin pukukopinkin sisällä oli houkutteleva, eikä mun tarvinnut kauaa arpoa päätöksen kanssa. JIPPOn tarjous sopi kaikista parhaiten jalkapalloilijana kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Jalkapalloilijana tietysti haluan tulla parhaaseen mahdolliseen versioon itsestäni. Pidemmällä aikavälillä unelmana olisi joskus päästä pelaamaan ulkomaille, mutta lähietappeina voi pitää tällä kaudella isoja minuutteja Ykkösestä ja siitä seuraavana kautena olla Ykkösen paras toppari. Viimeistään kahden vuoden päästä tavoitteeksi oon asettanut Veikkausliigan. Ehdottomat vahvuudet ovat pääpelissä, puolustuspelissä ja henkisessä kovuudessa. Ensi kaudella tavoitteena on parantaa pallollista peliä sekä ohjata peliä vielä hanakammin.

Päävalmentaja Jussi Leppälahti valmennustiimineen ottaa uuden miehen ilolla joukkueeseen.

– Viime kauden joukkueesta poistui muutama puolustaja, joten oli luonnollista, että kartoitimme puolustuspäähän vahvistusta. Samuli pelasi hyvän kauden Herculeksessa, joten oli loogista, että hän kiinnitti meidän huomiomme. Samulilla on todella hyvä fyysinen kapasiteetti, hän on erinomainen pääpelaaja eikä hän kaihda vääntämistä ja painimista. Hän on tyyppinä tosi fiksu ja hänen kykynsä oppia on hyvällä tasolla. Hän on joukkuepelaaja, joka antaa tekojen puhua. Toiminnan intensiteettiä pitää nostaa ja hänen pitää mukautua pelikulttuuriimme, mutta kun näissä asioissa tapahtuu kehitystä, niin uskon, että hänestä on seuralle tosi paljon iloa. Hienoa, että saatiin hänet tänne ottamaan uralla seuraava askel.

Lähde: jippo.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Jippo - logo

Jippo - 2020 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020

Ottelut kaudella 2020

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJIPPO solmi jatkosopimukset Hiltusten ja Tolosten kanssa

JIPPO solmi jatkosopimukset Hiltusten ja Tolosten kanssa

JIPPO on kirjoittanut neljä tärkeää jatkosopimusta tulevalle Ykkösen kaudelle. Nimensä sopimuspapereihin ovat kirjoittaneet Joona ja Jere Hiltunen (21) sekä Tuomo ja Jussi Tolonen (22).

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Risto Kahelin ja Santeri Saarenkunnas Jippoon – Mäkirinne, Hallikainen ja Vainikainen jatkavat

Risto Kahelin ja Santeri Saarenkunnas Jippoon – Mäkirinne, Hallikainen ja Vainikainen jatkavat

JIPPO on tehnyt viisi pelaajasopimusta kaudelle 2019. Menneiltä kausilta tutut Miko Mäkirinne, Teemu Hallikainen ja Miika Vainikainen jatkavat Jipossa myös tulevalla kaudella. Uusina miehinä joukkueeseen liittyvät paluumuuttaja Risto Kahelin sekä Santeri Saarenkunnas.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää