Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kouvoille uusi sisäpelaaja Puerto Ricosta

 

Kouvoille uusi sisäpelaaja Puerto Ricosta


Kouvojen uusi sisäpelaaja on joukkueen 201 -senttinen ja 107 –kiloinen Gilberto Clavell. Hänet valittiin vuosi sitten Southland konferenssin Vuoden pelaajaksi sekä ykkösviisikkoon. Edellisellä kaudella hänet oli valittu konferenssinsa tulokkaaksi. Clavellin viimeisen kauden keskiarvot Sam Houston Staten yliopistossa olivat hurjat 19,5 pistettä ja 7,3 levypalloa. Ennen yliopistouraa hän pelasi Puerto Ricon maajoukkueessa alle 19 –vuotiaiden MM-kisoissa 12,0 pisteen ja 4,6 levypallon tilastomerkinnöillä. Viime kaudella kahden passin omaava Clavell pelasi Puerto Ricon pääsarjaa, missä keskiarvot olivat 10,6 pistettä ja 4,3 levypalloa.

-Clavell juoksee hyvin kenttää ja pystyy puolustamaan itseään pidempiä pelaajia.  Hyvänä levypallopelaajana ja pisteiden tekijänä hän aiheuttaa vastustajan isoille miehille painetta molemmissa päissä kenttää. Perinteisenä 4-5 paikkojen twiinerinä Gilberto pystyy pelaamaan sekä selkä että naama korille päin, kommentoi Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen joukkueensa kolmatta amerikkalaispelaajaa.

Kouvojen kaksi muuta ulkomaalaispelaajaa ovat Pyrinnön riveissä SM-kultaa juhlinut, joukkueensa paras pistemies Chris Hester sekä viime talvena Kouvojen mukana harjoitellut ja Säynätsalon Riennossa pelannut Vernon Taylor. Clavellin pitäisi saapua Suomeen tiistaiaamuna, joten hänet nähtäneen ensimmäisen kerran tositoimissa ensi perjantaisessa harjoitusottelussa Kouvolassa. Vastustajaksi asettuu tuolloin tosissaan pääsarjaan nousua tavoitteleva Tapiolan Honka, jonka riveissä nähdään mm. Kouvoistakin tutut Tuomas Iisalo, Jouko Järvinen ja Tero Laitinen.

Kouvojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Kouvot - logo

Kouvot - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Kaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kaisa Kuisma Kouvottarien vahvuuteen

Kouvottarien kotimainen osasto vahvistuu entisestään kun 180-senttinen Kaisa Kuisma liittyy joukkueen vahvuuteen tulevan kauden kattavalla sopimuksella. Sopimus sisältää kuluvan kuun loppuun ulottuvan ulkomaan option. Kuisma on kotoisen naisten Korisliigan lisäksi pelannut yhden kauden Portugalissa.

Lue lisää
Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Tuomas Hirvonen palaa Kouvojen riveihin

Kouvot on solminut ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen 181-senttisen Tuomas Hirvosen kanssa. Tumppi on Kouvoille ja kouvolalaisille hyvin tuttu pelaaja sillä nuorimies on pelannut kotikaupunkinsa korisylpeyden paidassa jo peräti 284 pääsarjaottelua.

Lue lisää
Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Leino ja Helakorpi Kouvojen uusimmat kiinnitykset

Kouvot on tehnyt pelaajasopimukset 183-senttisen Valtteri Leinon ja 206-senttisen Veeti Helakorven kanssa. Leino on edustanut Kouvoja aiemmin kausilla 2009-18 niin juniorijoukkueissa kuin Korikouvojen ja edustuksenkin paidassa. Helakorpi siirtyy Kouvolaan Tapiolan Hongan riveistä.

Lue lisää
Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Frimodig ja Salovaara jatkavat Kouvottarissa

Roosa Frimodig ja Elli Salovaara jatkavat tutussa Taret -paidassa myös tulevalla kaudella. Frimodigille kausi on viides ja Salovaaralle toinen kouvolalaisjoukkueessa.

Lue lisää
Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Lind ja Airaksinen jatkavat Kouvottarissa

Kaisa Lind ja Jemina Airaksinen jatkavat Kouvottarissa myös tulevalla kaudella. Molempien sopimus on mallia 1+1. Alkava kausi on Lindille viides ja Airaksiselle toinen Kouvolassa.

Lue lisää
Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Aliyah Collier Kouvottarien toinen ulkomaalaisvahvistus

Kouvottaret on solminut tulevan kauden kattavan pelaajasopimuksen Aliyah Collierin kanssa. 175-senttinen takapelaaja aloitti ammattilaisuransa viime kaudella Portugalista.

Lue lisää