Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pekka Kangasalusta on Jukurien uusi päävalmentaja

Pekka Kangasalusta on Jukurien uusi päävalmentaja

 

Jukurit on solminut Pekka Kangasalustan kanssa 1+1 vuoden sopimuksen päävalmentajan pestistä. Kangasalusta siirtyy Jukureihin Tanskassa pelattavien MM-kisojen jälkeen, missä hän toimii osana Suomen maajoukkueen valmennustiimiä.

-Kauden jälkeen rakennettiin urheiluorganisaation vastuut ja määriteltiin speksit, minkälaisen päävalmentajan Jukurit tarvitsee. Pekalla on tähän tehtävään vaadittavaa intohimoa ja osaamista, Jukurien urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen paljastaa.

-Päävalmentajan paikka Liigassa on ollut tavoitteeni ja nyt olen siihen tehtävään valmis, Kangasalusta aloittaa.

-Olen tutustunut Jukurien joukkueeseen, valmennustiimiin sekä organisaatioon ja koen olevani tähän tehtävään juuri oikea mies, Kangasalusta jatkaa.

Kangasalusta on toiminut päävalmentajana mm. Ilveksen A nuorissa sekä Kiekko-Vantaan Mestis -joukkueessa. Kaudet 2014-2017 Jukurien tuore päävalmentaja valmensi Antti Törmäsen kanssa Helsingin IFK:ta Liigassa. Kuluvalla kaudella Kangasalusta on kuulunut A-maajoukkueen valmennustiimiin olympialaisissa ja nyt alkavissa MM-kisoissa. Pelaajaurallaan Kangasalusta pelasi Ilveksen, HIFK:n, Kärppien, TPS:n ja Ässien riveissä lähes 300 liigaottelua sekä yhden kauden Ruotsissa Malmö Redhwawksin riveissä.

-Omassa arvomaailmassa rehellisyys kaikessa toiminnassa on perusta ja Hakkaraisen kanssa olimme samalla aaltopituudella, Kangasalusta paljastaa.

-Pelaajien fysiikka on menestymisen ehdoton edellytys ja kun se on kunnossa, taktisesti voidaan tehdä monenlaisia valintoja. Täältä joukkueelta saadut viestit ovat olleet selkeitä, että joukkue on erittäin motivoitunut ja halukas kehittymään. Tämä takaa sen, että joukkueella on mahdollisuus päästä päämäärään, eli taistella 10. sijasta, Kangasalusta linjaa.

Kesätreenit jatkuvat normaalisti Juuso Hahlin ja Teemu Suokkaan johdolla. Kangasalusta saapuu Mikkeliin Tanskan MM-kisojen jälkeen.

JUKURIEN VALMENNUS:
Päävalmentaja: Pekka Kangasalusta

Valmentaja: Juuso Hahl

Maalivahtivalmentaja: Mika Tarvainen

A-nuorten päävalmentaja: Marko Kauppinen (myös 16v. maajoukkueen valmennustiimissä)

A-nuorten valmentaja / liigajoukkueen fysiikkavalmentaja: Teemu Suokas

B-nuorten (Juniori-Jukurit Ry.) päävalmentaja: Tommo Nukari (myös 17v. maajoukkueen valmennustiimissä)

Jukureiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Jukurit - logo

Jukurit - 2017-2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2017-2018

Ottelut kaudella 2017-2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Pekka Kangasalusta

22.9.1977 Jurva
Tiedot


Jari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Jari Kauppila vastaa Jukurien päävalmentajan tehtävistä loppukauden

Marko Kauppinen on vapautettu Jukurien päävalmentajan tehtävistä tänään. Loppukauden päävalmentajan tehtäviä hoitaa kuluvalla kaudella joukkueen apuvalmentajana toiminut Jari Kauppila.

Lue lisää
Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistuu KHL-kapteenilla ja SHL-mestarilla

Jukurit vahvistaa hyökkäystään kahdella kokeneella pelaajalla, Brandon Yipillä ja Pontus Netterbergillä, jotka tuovat mukanaan yhteensä satojen otteluiden kokemuksen NHL:stä, KHL:stä ja SHL:stä.

Lue lisää
Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Maalivahti Mika Järvinen Jukureihin - Piipponen jatkaa loppukauden

Jukurien maalivahtikaksikko muuttuu kolmikoksi, kun kokenut maalivahti Mika Järvinen, 32, liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella. Puolustaja Samuli Piipponen jatkaa Jukurien takalinjoilla myös kauden loppuun asti.

Lue lisää
SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

SHL-konkari Joachim Rohdin vahvistaa Jukurien hyökkäystä

Jukurit on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdinin, 28, kanssa. Rohdin on pelannut Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla SHL:ssa 11 kaudella yhteensä yli 500 runkosarja- ja playoffs-ottelua ja voittanut kertaalleen SHL:n mestaruuden.

Lue lisää
Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Puolustaja Santeri Salmela Jukureihin

Jukurien puolustus saa lisää kokoa ja ulottuvuutta, kun puolustaja Santeri Salmela, 19, liittyy joukkueen vahvuuteen. Jukurit ja Salmela ovat solmineet 1+2-vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Tsekkihyökkääjä Simon Stransky Jukureihin

Jukurien hyökkäys vahvistuu 22-vuotiaalla t¹ekkiläisellä ©imon Stránskýllä. Jukurit on solminut pelaajan kanssa kaksivuotisen, kevääseen 2022 ulottuvan sopimuksen.

Lue lisää