Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anatolé Abang ja Chema Antón SJK:n riveihin

Anatolé Abang ja Chema Antón SJK:n riveihin

 

Kamerunin maajoukkuehyökkääjä Anatolé Abang ja espanjalainen laitapuolustaja Chema Antón ovat SJK:n uudet vahvistukset.

SJK lainaa Abangin MLS:ssä pelaavasta New York Red Bullsista ja laina kestää heinäkuuhun asti. Lainassa on optio jatkoon aina kauden 2018 loppuun saakka. Vasemman laidan puolustaja Chema Antón solmi SJK:n kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen, jossa on lisäksi optio seuraavasta kaudesta.

- Abang on minulle ennestään tuttu pelaaja MLS:stä ja olen valmentanut häntä ja hänen joukkuettaan vastaan. Hän on hyvänkokoinen, vahva ja hyvä pitämään palloa. Mielestäni hän tekee oikeaoppisia sekä oikea-aikaisia juoksuja selustaan. Hän pystyy siten pelaamaan targettina tai juoksemaan vastustajajoukkueen puolustuksen selustaan. Muutenkin kaikinpuolin mielenkiintoinen pelaaja, arvioi SJK:n päävalmentaja Sixten Boström uutta hyökkääjäänsä.

- Chema Antón on taitava pelaaja, jolla on hyvä pelinäkemys. Etenkin eteenpäin pelaamisessa hän on meille hyvä lisä. Hän on pelannut Espanjassa ja Itävallassa hyvällä tasolla ja hänellä on siten hyvä pelaajatausta. Mielenkiintoinen pelaaja ja hän vaikuttaa myös kentän ulkopuolella mielyttävältä persoonalta. Uskon että hän tulee sopeutumaan tähän ryhmään oikein hyvin, kommentoi Boström uutta puolustajaa. 

- Yleisesti ottaen meillä alkaa olemaan nyt ryhmä täysi tässä kohtaa. Mielestäni meillä on aika hyvä kattaus kaikinpuolin. Sekä puolustukseen että keskikenttälle ja hyökkäykseen.  Meillä on kaksi maalivahtia jotka molemmat ovat maajoukkuemiehiä. Siinä mielessä hyvillä mielin voimme lähteä tähän kilpailukauteen, Boström sanoo lopuksi. 

Kamerunilainen hyökkääjä Anatolé Bertrand-Abang on vasta 20-vuotias, mutta on jo edustanut maataan A-maajoukkuetasolla. Kaikkiaan hänellä on kuusi maajoukkuepeliä ja niissä on syntynyt myös yksi maali sekä maalisyöttö. Lisäksi hän on pelannut maansa nuorten maajoukkueissa.

Hän on kamerunilaisen Rainbow FC:n kasvatti, mutta hän on edustanut New York Red Bullsia jo vuodesta 2015 lähtien. MLS:ssä hän on pelannut 27 ottelua ja tehnyt niissä viisi maalia. Lisäksi hän on pelannut USA:n toiseksi korkeimmalla sarjatasolla seuran reservijoukkueessa, missä pelejä on 14 ja maaleja 8. Viime kesänä hän siirtyi lainasopimuksella Tanskan toisen sarjatason Hobro IK:n paitaan. Siellä hän ehti pelata 10 sarjaottelua ja teki niissä kolme maalia. Laina loppui tämän vuoden tammikuussa. SJK:ssa Abang ottaa käyttöön pelinumeron 9.

- Minulla on hyvä ensikäsitys SJK:sta. Stadion on uusi, täällä on uusi valmentaja ja paljon muitakin uusia pelaajia, joten uskon sopivani tänne hyvin. Tykkään joukkueesta ja seurasta on jäänyt minulle heti hyvä kuva. Nyt haluan vain tehdä töitä joukkueen eteen, kommentoi Anatolé Abang ensivaikutelmiaan.

Jättiseura Real Madridissa uransa aloittanut espanjalainen 28-vuotias laitapuolustaja José María ”Chema” Antón Samper, tulee SJK:n paitaan Espanjan kolmannen sarjatason CD Eldensestä. Real Madridin kasvatti on pelannut Espanjan sarjojen lisäksi Itävallan pääsarjassa RB Salzburgissa sekä Unkarin pääsarjassa Ujpestin riveissä. Lisäksi hän on edustanut Espanjaa U19-maajoukkueessa. Espanjan paidassa hän osallistui myös U19 EM-kisoihin vuonna 2008. Pelipaikka on puolustuksen vasemmalla laidalla, mutta hän on pelannut myös keskuspuolustajana.

Real Madridissa ei koskaan tullut minuutteja edustusjoukkueessa, mutta hän oli mukana penkillä kaudella 2008 Sevillaa ja Barcelonaa vastaan. Hän pelasi seuran kakkosjoukkueessa Real Madrid Castillassa Espanjan kolmannella sarjatasolla. Real Madridin jälkeen hän siirtyi Real Betisiin ja sieltä Itävaltaan. Itävallassa hän oli mukana voittamassa maan mestaruutta sekä cupia, kunnes siirtyi Unkarin pääsarjassa pelaavan Ujpestin paitaan. Ujpestissa peliminuutteja tuli paljon, kunnes loukkaantuminen vei peliajan ja kahden kauden jälkeen hän palasi takaisin Espanjaan. SJK:ssa Antón ottaa käyttöön pelinumeron 29.

- SJK on mielestäni tiivis, jopa perheenomainen seura. Joukkueessa on laadukkaita pelaajia ja pelaajat ovat melko nuoria, mutta taitavia. Olen oikein tyytyväinen siihen että olen täällä, kommentoi Chema Antón ensitunnelmiaan SJK:sta.

SJK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää