Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin

Jude Ekow Arthur SJK:n riveihin


Ghanan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Jude Ekow Arthur siirtyy vuoden mittaisella lainasopimuksella SJK:hon kotimaansa Liberty Professionalsista. 19-vuotias ja 190-senttinen puolustava pelaaja oli jo mukana, kun SJK kokoontui vuoden 2019 ensimmäisiin harjoituksiin Wallsport Areenalle viime perjantaina. Arthur oli SJK:n mukana myös testipelaajana joulukuussa, ja jäi monien mieleen FF Jaroa vastaan pelatun harjoitusottelun esityksellään.
 
- Olen todella iloinen, että saimme kaikki järjestymään ja olen nyt täällä. Se mitä olen nähnyt täällä tähän asti, kertoo minulle, että SJK on iso seura ja tämä on minulle varmasti hyvä paikka kehittyä urallani, sanoo SJK:n uusi sopimuspelaaja Jude Arthur.
 
- Olin täällä jo joulukuussa ja pelasin yhden ottelunkin. Mutta nyt olen päässyt paremmin tutustumaan seuraan ja muihin pelaajiin. Olen viihtynyt hyvin ja tämä on tuntunut hyvältä. On hyvä päästä alusta asti mukaan pre-seasonille, Arthur jatkaa.
 
Jude Arthur on edustanut kotimaataan U17- ja U20-maajoukkueissa ja pelannut Ghanan pääsarjassa. Pelipaikaltaan hän on joko keskikenttäpelaaja, keskuspuolustaja tai oikealla pelaava laitapuolustaja. 
 
Hänet valittiin Ghanan U20-maajoukkueeseen, joka valmistautuu helmikuussa Nigerissä pelattavaan Africa U20 Cup of Nations –lopputurnaukseen, mutta hän kieltäytyi kutsusta.
 
- Keskustelin maajoukkueen valmentajan kanssa ja haluan nyt keskittyä täysillä tähän mahdollisuuteen SJK:n kanssa. Siksi päätin, että en nyt lähde helmikuussa mukaan kisoihin. En kuitenkaan missään tapauksessa sano maajoukkueelle ei jatkossa, kertoo Arthur päätöksestään.
 
Arthur teki SJK:n päävalmentajaan vaikutuksen asenteellaan joulukuussa. 
 
- Kun sain hänestä tiedon, katsoin videoita ja huomasin heti hänessä ominaisuuksia, jotka kiinnostivat minua. Sellaisia ovat esimerkiksi miten hän pitää palloa, miten reagoi eri tilanteisiin tai miten hän sijoittuu. Myös hänen nuori ikänsä oli huomionarvoista. Hän täyttää vasta 20 vuotta tulevana kesänä. Näin hänessä siis paljon potentiaalia ja halusin nähdä hänet täällä meidän kanssa. On tärkeä nähdä pelaajat, miten he sopeutuvat ja millaisia he ovat ihmisenä tai ammattilaisena, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.
 
- Kun hän sitten tuli tänne, oli ensivaikutelma hyvä. Pitää ymmärtää, että hänellä oli vähän aikaa sopeutua ennen ensimmäistä peliä, mutta kaikki meni hyvin. Näin hänessä heti potentiaalia sekä kovaa halua kehittyä entisestään jalkapalloilijana, Eremenko jatkaa.
 
- Viime kauden päätteeksi meiltä lähti useita keskikenttäpelaajia ja olemme nyt rakennusvaiheessa. Jude sopii meidän systeemiin hyvin ja hän on myös erittäin monikäyttöinen pelaaja. Pelaaja, joka voi pelata keskikentän lisäksi puolustuksessa. Se on pelkästään hyvä asia, jos pelaajalla on kokemusta useista eri pelipaikoista ja rooleista. Myös hänen kokonsa sekä notkeutensa sopivat mielestäni meidän sarjaan hyvin. Tarvitsemme pituutta joukkueeseen, sanoo Eremenko.
 
- Hänellä on oikea asenne tähän hommaan. Hän tiesi jo tullessaan, että hänen pitää antaa kaikkensa ja sen hän teki. Hän todella haluaa tehdä asioita uransa eteen. Jotkut pelaajat tulevat puolikuntoisina tai huonolla asenteella, vaikka heillä olisi kova CV.  Mielestäni se on kuitenkin heidän tehtävänsä tulla tänne hyvässä kunnossa ja valmiina antamaan kaikkensa. Jude Arthur on osoittanut juuri tässä sitä oikeaa asennetta, Eremenko päättää.

Lähde: SJK.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Seinäjoen Jalkapallokerho - logo

SJK - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Puolustaja Cristhian Valencia Kerhoon

Kolumbialainen puolustaja Cristhian Valencia ja SJK, ovat tehneet pelaajasopimuksen kaudesta 2021. Valencia liittyy SJK:n riveihin vapaalla siirrolla Kolumbian pääsarjan Cúcuta Deportivosta.

Lue lisää
Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

Monipuolinen Gustaf Backaliden SJK-paitaan

SJK ja viime kaudet IFK Mariehamnissa pelannut ruotsalainen Gustaf Backaliden, ovat tehneet pelaajasopimuksen, joka kestää kauden 2021 loppuun. Backaliden liittyi SJK:n harjoitusrinkiin koronakaranteenin jälkeen.

Lue lisää
SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

SJK kiinnitti poikamaajoukkuepelaajat - Kuivila lainalle AC Ouluun

Suomen poikamaajoukkuepelaajat Nooa Laine ja Oliver Günes ovat tehneet SJK:n kanssa kahden vuoden pelaajasopimukset.

Lue lisää
Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

Vainionpää nousee SJK:n edustukseen - Nuorten optiot käyttöön

SJK nostaa 19-vuotiaan oman kasvattinsa, Matias Vainionpään pysyvästi edustusjoukkueeseen. Samalla SJK on ottanut käyttöön Ville Tikkasen, Joonas Lepistön, Daniel Håkansin ja Jeremiah Strengin sopimuksissa olevat optiot ja näin koko viisikko jatkaa SJK:ssa myös kaudella 2021.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää