Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

1.7.2010 - Porilaista salibandyä

 
1.7.2010 - Porilaista salibandyä

Morjens kaikki porilaisen salibandyn ystävät. Salibandyssa Porissa on tällä haavaa, sellainen tilanne että Porissa pelataan salibandya, seuraavilla sarjatasoilla. Liigassa on Fbt pori, ja kakkosessa pelaavat Koivulanpotku (kopo), Sbs Pori minkä joukkoeesta, ei ole taaskaan mitään tietoa ensikauden joukkoeesta mitään muuta kuin huhuja valmentajaa myöten ja kolmosessa pelaa Fbt pitu ja NTK. Ja 5 divarissa pelaavat karhut 3 ja 2 ja NTk2. Ja sitten uutena tulokkaana Ft ulvila, millä on taas kova joukkoe tähän divari tasoon kuna saivat vahvistuksia ykkösdivarista.

Sitten asiaan Fbt Pori taistelee salibandyliigassa, toivottavasti pysyy, mutta vaikeuksia tulee niin kuin kaikki mitkä jotain tietävät salibandysta ovat varmaan samaa mieltä allekirjoittaneen kanssa. Sillä oli viime vuonna hyvä joukkoe, sitten alkoi käsittämätön poislähteminen joukkoeesta. Sen ymmärrän viellä että lähtee opiskelemaan muualleja työesteiden takia jäävät  pois, mutta sitä en ymmärrä että pelaajat lähtivät huhujen mukaan valmentajan takia pois.

Kun poriin kerrankin oltais saatu kohtalainenjoukkoe liigaan, sitten pelaajat lähtevät aladivisioonniin pelamaan. Räikeimpänä esim juha tikka, millä olisi ollut ottajia varmaan liigassakin, hän valitsi 2 divarin. Sen takia ihmettelen kumminkin on kysymyksessä nuori pelaaja, en voi ymmärtää pelaajan motiivia siirtyä pelamaan aladivaria, varsinkin kun omassa kaupungissa on liiga joukkoe.

Onneksi saattiin kumminkin pari kunnon vahvistusta, kummallakin näyttää ainakin olevan motiivi korkealla kun tulivat pelaamaan poriin liigaan, mutta toivotaan kumminkin että pojat pysyvät liigassa. Tähän kohtaan pit tulla Fbt Porin valmentajan Ismo Läntisen kommenti, mutta kun en saanut häntä kiinni puhelimella...

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN  
ROI HERMONEN  

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa


Artikkeli on vain kirjoittajan näkemys asiasta, eikä edusta UrheiluSuomi.comin virallista kantaa.


Takaisin edelliselle sivulle