Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Jalkapallo - UrheiluSuomi.com
Kuvakooste: 25.5.2019 - (MuSa-MYPA)

Katso kuvat

Kuvakooste: 24.5.2019 - (FC Jazz-KäPa)

Katso kuvat

Jalkapallo herää henkiin kesällä


Jalkapalloa harrastetaan ympäri vuoden mutta laji herää henkiin etenkin kesän kynnyksellä.

Lue lisää


KuPS:n Miika Töyräs lainalle MP:n maalille


Mikkelin Palloilijat sai viime viikolla postia Kamerunin jalkapalloliitolta, että maalivahti Sammy Ndjock olisi mukana valmistavalla leirillä, kun hallitseva Afrikan mestari Kamerun valmistautuu Afrikan mestaruusturnaukseen.

Lue lisää

Suomen Cupin finaali siirtää otteluja


Kaksi Veikkausliigan ottelua on siirretty uuteen ajankohtaan lauantaina 15. kesäkuuta pelattavan Suomen Cupin finaalin takia.

Lue lisää

Kuvakooste: 19.5.2019 - (MP-FC Kiffen)

Katso kuvat

Kuvakooste: 16.5.2019 - (FC Haka-MuSa)

Katso kuvat

Kuvakooste: 11.5.2019 - (MuSa-FF Jaro)

Katso kuvat

Kuvakooste: 18.4.2019 - (FC Jazz-MuSa)

Katso kuvat

Kuvakooste: 14.4.2019 - (TOVE-Wilpas)

Katso kuvat

Kuvakooste: 6.4.2019 - (FC Jazz-KaaPo)

Katso kuvat

Laitahyökkääjä Solomon Duah vahvistaa TPS:ää kaudella 2019


TPS:n hyökkäyspää vahvistui vielä reilu kolme viikkoa ennen Jalkapallon Ykkösen sarja-avausta, kun laitahyökkääjä Solomon Duah on solminut kauden 2019 kattavan sopimuksen raitapaitojen kanssa.

Lue lisää

Jani Virtanen jatkaa TPS-paidassa myös kaudella 2019


Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Jani Virtanen on solminut kauden 2019 kattavan pelaajasopimuksen Jalkapallon Ykköseen valmistautuvan TPS:n kanssa.

Lue lisää

Veikkausliiga alkaa huhtikuussa


Kesä tuo tullessaan myös suomifutiksen ja kevään ensimmäinen tamperelaisten ottelu on 7.4. Ilveksen vierasottelu KPV:tä vastaan.

Lue lisää

Kuvakooste: 23.3.2019 - (MuSa-FC Jazz)

Katso kuvat

Juuso Liukkonen on MP:n viimeinen kiinnitys


Mikkelin Palloilijat ja useamman kuukauden joukkueen mukana harjoitellut Juuso Liukkonen ovat tehneet tulevaa kautta käsittävän pelaajasopimuksen.

Lue lisää

Matej ja Tomas Hradecky vahvistavat TPS:ää kaudella 2019


TPS:n keskikenttä sai kertaheitolla vahvistusta kahden laatupelaajan verran, kun Matej Hradecky ja Tomas Hradecky ovat päässeet sopimukseen kasvattajaseuransa kanssa.

Lue lisää

Denis palaa MP:n hyökkäykseen


Mikkelin Palloilijat saa mieluisan paluumuuttajan, kun 2000 -luvun ylivoimaisesti seuran tehokkain pelaaja Denis palaa seuran riveihin vuoden sopimuksella.

Lue lisää

​Luciano Balbi täydentää FC Interin joukkueen


FC Interin kauden 2019 joukkueen täydentää 29-vuotias argentiinalainen puolustaja Luciano Balbi. Kokeneen laitapuolustajan edellinen seura oli Espanjan toisen sarjatason Extremadura, jonka kanssa Balbi purki sopimuksensa tammikuun lopussa.

Lue lisää

Laitapuolustaja Tatu Varmanen sopimukseen TPS:n kanssa


TPS on solminut kauden 2019 kattavan sopimuksen laitapuolustaja Tatu Varmasen kanssa. 20-vuotias Varmanen on edustanut kaksi edellistä kauttaan FC Interin Veikkausliigajoukkuetta.

Lue lisää

MP sopimukseen Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen ja Reetu Räsäsen kanssa


Toukokuun 5. päivä Kakkosen A-lohkon pelit aloittava Mikkelin Palloilijat on tehnyt kolme uutta pelaajasopimusta, kun Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisäsen sekä Reetu Räsänen allekirjoittivat vuoden sopimukset.

Lue lisää

Aleksis Lehtonen vahvistamaan Pallo-Kissoja


Mikkelin Pallo-Kissat ja 21-vuotias hyökkääjä Aleksis Lehtonen ovat tehneet ensi pelikautta koskevan sopimuksen.

Lue lisää

Lauri Ala-Myllymäki jatkaa Ilveksessä


Ilves ja Lauri Ala-Myllymäki ovat allekirjoittaneet kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen. 21-vuotias Ala-Myllymäki on pelannut Ilveksen paidassa 118 Veikkausliigaottelua, joissa hän on viimeistellyt yhteensä 19 maalia.

Lue lisää

Tero Mäntylä HIFK:hon


Puolustaja Tero Mäntylä, 27, siirtyy HIFK:hon yksivuotisella sopimuksella. Mäntylä pelasi edelliset puolitoista kautta FC Interin paidassa ja on pelannut 71 Veikkausliigaottelua urallaan.

Lue lisää

Brasilialainen keskikenttäpelaaja HIFK:hon


HIFK Fotboll on solminut yksivuotisen sopimuksen brasilialaisen keskikenttäpelaajan Rafael Ferreira Franciscon, 32, kanssa.

Lue lisää

Kuvakooste: 15.2.2019 - (MuSa-FC Haka)

Katso kuvat

Tuomo Hiltunen täydentää MP:n maalivahtiosaston


Kakkosen A-lohkossa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden maalivahtiosasto on nyt valmis, sillä viimeksi kaudella 2016 MP:n riveissä pelannut Tuomo Hiltunen on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen.

Lue lisää

Slovenialaishyökkääjä Interiin


Kauden 2017 parhaaksi pelaajaksi Veikkausliigassa valittu Filip Valeneie siirtyy FC Interiin. Norjan pääsarjajoukkue Stabæk ja Inter ovat solmineet 27-vuotiasta Valeneieia koskevan lainasopimuksen, joka kattaa kauden 2019.

Lue lisää

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun


AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää

Sam Jammeh palaa Viikinkeihin


Viikingit on saanut tulevalle kaudelle kovan luokan vahvistuksen maalin suulle, kun useamman kauden ulkomailla ja korkeammilla sarjatasoilla pelannut oma kasvatti Sam Jammeh palaa Idän punaisiin.

Lue lisää