Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Lentopallo - UrheiluSuomi.com
Andrikopoulou, Syrjälä ja Vinnell LP Viestin uudet pelaajat


LP Viestin kauden 2019-2020 joukkueen palaset alkavat loksahdella paikoilleen, kun seura on tehnyt sopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Joukkueeseen liittyvät Iina Andrikopoulou, Anna Syrjälä ja Beth Vinnell.

Lue lisää

LP Viesti teki 3-vuotiset sopimukset tulevaisuuden seitsikkopelaajien kanssa


Lentopallon naisten Mestaruusliigan LP Viesti on tehnyt 3-vuotiset sopimukset neljän nuoren pelaajan kanssa, joista seura toivoo saavansa tulevaisuuden aloitusseitsikon pelaajia.

Lue lisää

LP Viestin ensimmäiset pelaajasopimukset julki


LP Viesti on tehnyt pelaajasopimuksia viime kaudella liiga- ja Akatemiajoukkueissa pelanneiden pelaajien kanssa.

Lue lisää


Savo Volley luottaa savolaiseen valmennukseen


Dole Tolvanen on solminut kaksivuotisen sopimuksen. Apuvalmentajaksi tulee Pekka Seppänen, ja Risto Savolainen jatkaa fysiikkavalmentajana.

Lue lisää

Anna Kaisa Kerminen liberoi Puijossa myös jatkossa


22-vuotias Anna Kaisa Kerminen omaa jo liigakokemusta reilun sadan pelin verran nuoresta iästään huolimatta. Jatko Puijossa on hieno asia seuralle ja pelaajan kehittymistä päästään edelleen tukemaan tulevalla kaudella.

Lue lisää

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja


Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää

LP Viestille ehdotetaan paikkaa Mestareiden liigaan


Lentopalloliiton hallitus päätti maanantaina 11.5.2020, että LP Viesti on Suomen Lentopalloliiton asettaman rankingin mukaan ehdolla suomalaisena joukkueena CEV:n naisten Mestareiden liigaan.

Lue lisää

Suomalaiskolmikko Ropponen-Määttänen-Porkka Sveitsin liigaan


Sveitsin lentopalloliigassa pelaava Biogas Volley Näfels vahvisti tehneensä pelaajasopimukset kolmen suomalaispelaajan kanssa. Hakkuri Antti Ropponen, yleispelaaja Miro Määttänen ja keskipelaaja Henrik Porkka siirtyvät alkavalle kaudelle seuran riveihin.

Lue lisää

Jooa Hänninen Hakkuroimaan Puijoon ensi kaudelle


23- vuotias Jooa Hänninen on Puijo Wolleyn kiinnitys hakkuriksi kaudelle 2020–21.

Lue lisää

Annika Kivioja Puijon keskitorjujaksi


Oululainen Annika Kivioja Puijo Wolleyn keskitorjujaksi kaudelle 2020–21.

Lue lisää

Nuorta energiaa LiigaPlokiin


LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimukset Roosa Päykkösen ja Sara Piipon kanssa. Lahjakkaat 17-vuotiaat yleispelaajat opiskelevat Pihtiputaan lukion lentopallolinjalla.

Lue lisää

Yleispelaaja Hilkka Hujanen jatkosopimukseen Puijo Wolleyn kanssa


Joukkueen viime kauden tärkeä palanen, 22-vuotias Hilkka Hujanen jatkaa Puijo Wolleyn riveissä.

Lue lisää

Karelian Hurmos solmi uusia sopimuksia


Karelian hurmoksen miehistö pääsee valmistautumaan hyvillä mielin tulevan kesän yhteisharjoituksiin.

Lue lisää

Ruotsin maajoukkuevalmentaja Loimun peräsimeen


Raision Loimun ensi kauden joukkue on saanut yhden tärkeimmistä palasistaan, kun uuden päävalmentajan kanssa on allekirjoitettu sopimus.

Lue lisää

Kaisa Nyman siirtyy OrPoon


OrPon mestaruusliigajoukkue saa merkittävän vahvistuksen, kun keskipelaaja Kaisa Nyman (os. Jokinen), on tehnyt OrPon kanssa sopimuksen ensi kaudeksi.

Lue lisää

Lauren Matias tuo hyökkäysvoimaa LiigaPlokiin


Yhdysvaltalainen Lauren Matias on LiigaPlokin uusin vahvistus. 23-vuotias, 188-senttinen yleispelaaja on pelannut Kaliforniassa UC Davis yliopiston joukkueessa.

Lue lisää

Puijo Wolleyn valmennus valmiina kohti tulevaa Mestaruusliigakautta


Jukka Lehtonen, Pasi Seppänen ja Johanna Lehtonen muodostavat kauden 2020-2021 valmennustrion.

Lue lisää

Atte-Elias Puholainen TUTO Volleyn riveihin ja Siirilälle jatkosopimus


Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley on tehnyt ensi kauden kattavat sopimukset hakkuri Atte-Elias Puholaisen ja yleispelaaja Tuomas Siirilän kanssa.

Lue lisää

Milja Piesanen palaa JyLeen


20-vuotias Milja Piesanen palaa kasvattajaseuransa liberoksi. Milja lähti 15-vuotiaana opiskelemaan ja pelaamaan Kuortaneen valmennuskeskukseen ja sieltä tie vei LP Kangasalan ja LP Viestin liigaryhmiin.

Lue lisää

Mikko Esko kolmannen kerran perättäin kauden miesliigapelaaja


VaLePa Sastamala Tampereen passari Mikko Esko on valittu kolmannen kerran perättäin miesten lentopallon Mestaruusliigan kauden parhaaksi pelaajaksi. Valinnan suorittivat liigapelaajat.

Lue lisää

Jälleen oma huippulupaus liigapelaajaksi Loimussa


Koronasta huolimatta seuraavaan lentopallon Mestaruusliiga- kauteen valmistautuva Raision Loimu on jatkanut kotimaisten huippulupausten kiinnittämistä joukkueen perustaksi.

Lue lisää

Mary-Kate Marshall kauden naisliigapelaaja Mestaruusliigassa


LP Kangasalan yhdysvaltalainen yleispelaaja Mary-Kate Marshall on valittu naisten lentopallon Mestaruusliigan kauden 2019-2020 parhaaksi pelaajaksi. Valinnan suorittivat liigapelaajat.

Lue lisää

Lentopallon Euroopan liigat peruttu ja EM-kisojen siirtoa harkitaan


Euroopan lentopalloliitto CEV on päättänyt, että Euroopan Kultaiset ja Hopeiset liigat on tältä kaudelta peruttu ja Euroopan cupien loppupelejä ei pelata.

Lue lisää

Mikko Esko Mestaruusliigan tähdistön tuttuna tahdittajana


Kolmen edellisen Mestaruusliigakauden tapaan VaLePa Sastamala Tampereen Mikko Esko valitiin myös kauden 2019-2020 liigatähdistön passariksi.

Lue lisää

Naisten Mestaruusliigan tähdistöön vain ensikertalaisia


Naisten lentopallon Mestaruusliigan kauden 2019-2020 tähdistön kaikki valitut pelaajat ovat sen ensikertalaisia. Valinta kohdistui neljän eri joukkueen pelaajiin viidestä eri kansalaisuudesta.

Lue lisää

Loimulle sopimuksia koronan keskellä


Suuresta koronan aiheuttamasta epävarmuustilanteesta huolimatta Raision Loimussa katsotaan myös tulevaisuuteen.

Lue lisää

Salon Power Cup siirtyy kesäkuulle 2021


Vuoden 2020 lentopallon Power Cupia ei järjestetä tulevana kesänä. Lasten ja nuorten suurturnaus siirtyy pelattavaksi Salossa 10.-13.6.2021.

Lue lisää

Kokenut Tommi Siirilä odottaa kovaa ottelua Sloveniaa vastaan


Keskitorjuja Tommi Siirilä on Suomen lentopallomaajoukkueen luottopelaajia ja kokenut arvokisakävijä. Hän toivoo, että EM-kisojen avausvoitto Pohjois-Makedoniasta tuo joukkueeseen lisää virtaa ja hyviä pelejä tulee jatkossakin. Lauantaina on vastassa kova isäntäjoukkue Slovenia.

Lue lisää

Suomen miehet avasivat EM-kisat taisteluvoitolla


Suomen miehet ottivat todella tärkeän voiton avausottelussaan lentopallon EM-kisoissa Ljubljanassa. Suomi kukisti hyvin taistelleen Pohjois-Makedonian 3-1.

Lue lisää

Suomi kohtaa Pohjois-Makedonian ensimmäistä kertaa


Suomen miesten lentopallomaajoukkue ei ole koskaan pelannut torstaina alkavien EM-kisojen avausvastustajaansa Pohjois-Makedoniaa vastaan. Ensimmäiseen kohtaamiseen Pohjois-Makedonia tuo kentälle kovan hakkurin Nikola Gjorgievin.

Lue lisää