Antti Aalto jatkaa tasaisen vahvoja suorituksiaan - 23:s Val di Fiemmessä

Mäkihypyn maailmancupia jatkettiin tänään Val di Fiemmen toisella osakilpailulla. Suomelta kilpailussa mukana nähtiin Antti Aalto, Andreas Alamommo ja Eetu Nousiainen.

U17-pojat täydensivät EM-kisapaikkasuoran

Kaikki neljä Suomen lentopallomaajoukkuetta nähdään tämän vuoden EM-lopputurnauksissa. Neljäntenä joukkueena naisten, miesten ja U16-tyttöjen lisäksi EM-kisoihin selviytyi viikonlopun Kuortaneen NEVZA-karsintaturnauksesta U17-poikien joukkue.

Inkki Inola 8:s Östersundin laduilla

Inkki Inola sekä hänen opashiihtäjänsä Vili Sormunen ovat sijoittuneet sijalle 8, Ruotsin Östersundissa käydyssä maailmancupin kisassa.

Ilkka Herolalle huippuhiihto - nousi ladulla seitsemänneksi ja ylsi kauden parhaaseensa

Ilkka Herola nousi kauden parhaaseensa Val di Fiemmessä. Hiihto-osuudelle sijalta 23 lähtenyt Herola teki ladulla mahtavan nousun ja hiihti maaliin seitsemäntenä.

Norjalaiset vahvoja Rukan Continental Cupissa - suomalaisilta vahvaa joukkuepanosta

Norjalaiset hallitsivat Rukan Continental Cupin osakilpailuja. Norjalaiset ottivat molemmissa henkilökohtaisissa kilpailuissa neloisvoiton ja nousivat myös tänään korkeimmalle palkintopallille joukkuekilpailussa.

Julia Kykkänen maailmancupin pisteille myös viikonlopun toisessa kilpailussa

Sapporon viikonlopun toisen osakilpailun voittoon hyppäsi lauantain kilpailun kolmonen, Norjan Maren Lundby. Saksalaisilla oli kisassa vahva panos, kun toiseksi sijoittui Katharina Althaus ja kolmanneksi Juliane Seyfarth.

Tyttöleijonille historian toinen MM-pronssi

Alle 18-vuotiaat Tyttöleijonat ylsi Japanissa järjestetyissä MM-kisoissa pronssille. Suomi voitti pronssiottelussa Venäjän lukemin 3-0.

Suomen lentopallopojat pelaavat sunnuntaina EM-kisapaikasta

Suomen alle 17-vuotiaiden poikien lentopallomaajoukkue on yhden voiton päässä kesän EM-lopputurnauksen paikasta. Suomen esteenä kisapaikan suhteen on sunnuntaisessa finaalissa Kuortaneella länsinaapuri Ruotsi.

Samuli Suomalainen EM-yhteispisteiden 15:s

Samuli Suomalainen paransi avauspäivästä yhdellä sijalla lauantaina napaten lopulta pikaluistelun sprintteredien kokonaispisteissä 15. tilan Italian collalbossa.

Herola ja Mäkiaho nousivat ladulla kolme sijaa - sijoittuivat kahdeksanneksi Val di Fiemmessä

Yhdistetyn maailmancup jatkui Val di Fiemmessä parisprintillä. Kilpailun voitti Norjan ykkösjoukkue, ennen Saksan ykkös- ja kakkosjoukkueita. Suomalaiskaksikko Ilkka Herola ja Arttu Mäkiaho taisteli ladulla kahdeksanneksi.

Anni Kärävä 14:s slopestylen maailmancupissa Font-Romeussa

Haastavien olosuhteiden siivittämänä slopestylen maailmancup jatkui Ranskan Font-Romeussa.

Antti Aalto 23:s Val di Fiemmessä

Mäkihypyn maailmancupia jatkettiin tänään Val di Fiemmessä. Suomalaiskolmikko, Antti Aalto, Eetu Nousiainen ja Andreas Alamommo, nähtiin mukana varsinaisessa kilpailussa.

Samu Torsti maailmancup-pisteille Sveitsin Adelbodenissa

Samu Torsti avasi uuden vuoden näyttävästi ja laski ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella maailmancup-pisteille viidennessä maailmancupin suurpujottelussa Sveitsin Adelbodenissa.

Parahiihdon maailmancup jatkui tänään Ruotsin Östersundissa

Suomalaisista kisoihin osallistuivat kelkkahiihtäjä Sini Pyy sekä näkövammaisten pystyhiihdossa Inkki Inola. Inola sijoittui 10km hiihdossa sijalle 6. Kilpailun voittoon hiihti Ruotsin Zebastian Modin.

Julia Kykkänen venytti kauden parhaaseensa Sapporossa

Kilpailun voittoon hyppäsi niukalla puolen pisteen erolla Itävallan Daniela Iraschko-Stolz ennen Saksan Juliane Seyfarthia. Palkintokorokkeella heille seuraa teki Norjan Maren Lundby kolmossijallaan.

Suomalainen luistelee kuudentenatoista EM-avauspäivän jälkeen

Samuli Suomalainen on 16:nnella tilalla pikaluistelun sprinttereiden EM-yhteispisteissä.

Norja otti neloisvoiton Rukan Continental Cupissa - Otto Niittykoski ylsi uransa parhaaseen

Rukalla kilpaillaan yhdistetyn Continental Cupin parissa viikonloppuna. Ensimmäinen osakilpailu käytiin tänään norjalaisten tahdittamana, Norjan napattua neloisvoiton ensimmäisestä osakilpailusta.

U17 pojat murskasi Färsaaret EM-karsinta-avauksessaan

Suomen poikien lentopallomaajoukkue otti odotetun helpon voiton U17 EM-karsintojen avauspelissä perjantaina Kuortaneella Färsaarista. Saarivaltion nuorukaiset jäivät fyysisesti valovuoden edellä olevien isäntien jalkoihin erin 3-0.

Suomalaiset paransivat osakkeitaan hiihto-osuudella - Eero Hirvonen parhaana suomalaisena sijalla 11

Val di Fiemmen viikonlopun avauskilpailu päättyi saksalaisjuhliin, kun ladulle viidentenä lähtenyt Johannes Rydzek hiihti voittoon ennen norjalaista Joergen Graabakia. Ladulle selvästä johtoasemasta lähtenyt Mario Seidl taisteli itsensä lopulta kolmanneksi.

Vantaa valmis Suomen Cupin ensimmäisiin arki-illan kilpailuihin

Vantaan Hiihtoseura on kansallisten kilpailijoiden järjestäjänä yksi perinteikkäimmistä, sillä 60-vuotias seura järjestää tiistaina ja keskiviikkona jo historiansa 20:nnet tv-kisat.