Italian Del Fabbro 30km:n yhteislähdön valtias

Junioreiden MM-kisoissa Lahdessa oli vuorossa U20-vuotiaiden yhteislähdöt. Miesten 30 kilometrin matkalla voittoon loppukirissä ylsi Italian Luca Del Fabbro.

Venäjä kaksoisvoittoon naisten mäkihypyssä

Nuorten MM-kisojen mäkikisat alkoivat naisten HS100 mäellä, jonka voittoon ponnisti Venäjän Anna Shpyneva.

Pohjoismaiden mestaruuksista kisataan viikonloppuna Otepäässä

Pohjoismaisten hiihtolajien nuorten Pohjoismaiden mestaruuksista kilpaillaan Otepäässä 25.-27.1.2019. Nuorten PM-kisoihin osallistujat ovat vuonna 2001-2003 syntyneitä urheilijoita, eli kisoihin saa osallistua 18-vuotiaat ja sitä nuoremmat.

Naisten 15km yhteislähdössä tutut mitalistit

Junioreiden MM-kisoissa Lahdessa hiihdettiin tänään U20 naisten 15 kilometrin yhteislähtö perinteisellä hiihtotavalla.

Maailmanmestari Serbia arvottiin Suomen naisten alkulohkoon EM-kisoissa

Suomen naiset arvottiin Ankarassa, Turkissa pelattavaan alkulohkoon lentopallon EM-kisoissa. Lohkon kovin maa on viime syksynä maailmanmestaruuden voittanut Serbia. Muut maat ovat isäntämaa Turkki, Bulgaria, Ranska ja Kreikka.

Historiallinen naisten yhdistetyn ensimmäinen MM-kisastartti Japanin juhlaa

Japanin Ayane Miyazaki otti historiallisen MM-kullan, kun Lahden junnu MM-kisoissa naiset kilpailivat ensimmäistä kertaa arvokisoissa yhdistetyssä.

Nikola Zujic siirtyy Hangosta GrIFK:hon

GrIFK vahvistaa joukkuettaan kun Nikola Zujic jättää Hangon ja siirtyy Kauniaisiin. Zujicin kanssa tehty sopimus kattaa myös kauden 2019-20 sekä option kaudelle 2020-21.

Jules Lapierre ylivoimaiseen voittoon 15 kilometrin kisassa

Nuorten MM-kisoissa Lahdessa nähtiin miesten U23 kisassa ylivoimaa, kun Ranskan Jules Lapierre otti kultaa lähes puolen minuutin erolla hopealle hiihtäneeseen Tshekin Michael Novakiin.

Peräti 14 nuorta lupausta kotijäälle viikonvaihteen pikaluistelun maailmancupiin

Pikaluistelun junioreiden ja neo-senioreiden maailmancupia luistellaan tulevana viikonloppuna Helsingissä, Oulunkylän Liikuntapuiston tekojääradalla. Mukana Helsingissä on kaikkiaan 136 luistelijaa 20 eri maasta.

Naisten 5km pohjoismaiden juhlaa

Voittoon päivän kilpailussa hiihti Ruotsin Frida Karlsson, ennen Norjan Helene Marie Fossesholmia. Kolmanneksi hiihti kotiyleisönsä edessä Suomen Anita Korva.

Miesten 10 kilometriä päättyi Ranskan Jules Chappazin juhliin - Petteri Koivisto 7:s

Ranskan Jules Chappaz hiihti lopulta melko ylivoimaiseen voittoon, kun hän oli maalissa 21 sekuntia ennen hopealle hiihtänyttä Venäjän Alexander Terenteviä.

Naisten EM-kisojen alkulohkot arvotaan keskiviikkona

Suomen naiset pelaavat ensi elo-syyskuussa lentopallon EM-kisoissa ensimmäistä kertaa 30 vuoteen.

Suomalaisnaisten joukkueilla keskimäärin hyvät asemat Euroopan kentillä

Naisten lentopalloliigan ovat edenneet jo Euroopassa pitkälle, joten on aika kerrata myös suomalaisnaisten seurojen tilanteet Ranskassa, Saksassa ja Sveitsissä.

Erik Valnes hallitsi sprinttipäivää - suomalaiset jäivät puolivälieriin

Erik Valnes hallitsi miesten U23 sprinttipäivää ylivoimaisesti ja jätti finaalissa pitkällä kirillään Venäjän Sergey Ardashevin toiseksi. Kolmanneksi hiihti Norjan Joachim Aurland.

Antti Aalto Zakopanen päätösosakilpailun 18:s

Ensimmäisen kierroksen jälkeen kymmenentenä ollu Antti Aalto, putosi toisella kierroksella muutaman sijoituksen ja oli lopputuloksissa sijalla 18.

Suomalaismenestystä Otepään normaalimatkoilla - Iivo Niskanen voittoon

Miesten 15km väliaikalähtö oli alusta loppuun asti Iivo Niskasen juhlaa. Niskanen voitti toiseksi tulleen Venäjän Aleksandr Bolshunovin 15,9s erolla. Kolmanneksi hiihti Norjen Didrik Tönseth.

Anita Korvalle pronssia nuorten MM-kisojen avauskilpailussa

Nuorten MM-kilpailut avattiin tänään alle 20-vuotiaiden sprinttikilpailuilla. Naisten kilpailun voittoon hiihti Norjan Kristine Stavaas Skistad ja miesten kilpailussa Venäjän Alexander Terentev. Palkintopallille saatiin myös suomalaisedustusta, kun Anita Korva hiihti upeasti pronssille.

Chaux-Neuven triplaviikonloppu päätökseen

Yhdistetyn miesten kova urakka saatiin päätökseen sunnuntaina, kun kolmeen päivään käytiin kolme kisaa. Sunnuntain 15km kisan voitti Itävallan Mario Seidl, ennen Saksan Fabian Riessleä ja maamiestään Franz-Josef Rehrliä.

Zaon viikonloppu päätökseen - Julia Kykkänen 23:s

Norja otti kilpailussa kaksoisvoiton, kun voittoon hyppäsi Maren Lundby ja toiseksi tuli Anna Odine Strom. Kolmanneksi ponnisti Saksan Carina Vogt.

Makedonia on Suomen avausvastustaja miesten EM-kisoissa

Suomi avaa lentopallon miesten EM-kisat ottelulla Makedoniaa vastaan 12. syyskuuta Ljubljanassa, Sloveniassa. Suomi pelaa alkulohkon viisi otteluaan seitsemän päivän aikana.