Poikien viestihopea huipensi suomalaishiihtäjien seitsemän mitalin PM-kilpailut

Suomen Niilo Moilanen, Eemil Helander ja Alexander Stohlberg taistelivat hopeaa 3x5 kilometrin viestissä PM-kilpailuiden päätöspäivänä Otepäässä. Suomen tyttöjen joukkue Siiri Kaijansinkko, Ida Haapala ja Roosa Riikola tuli maaliin neljäntenä.

Johannes Lamparter yhdistetyn päätöskilpailun voittoon - Kettunen 12:s

Nuorten MM-kisojen päätöskilpailun yhdistetyn osalta voitti Itävallan Johannes Lamparter. Toiseksi tuli Saksan Julian Schmid. Schmid otti näistä kisoista kaksi kultamitalia ja yhden hopean. Kolmanneksi päivän kisassa tuli Norjan Andreas Skoglund.

Lotta Lepistön toivomus massakiristä ei toteutunut Australiassa

Trek-Segafredo tallin tulokseksi jäi viides sija Cadel Evans Great Ocean Road Race kisassa.

Pärmäkoski 10 kilometrin 5:s vapaalla hiihtotavalla - Niskanen 6:s

Therese Johaug hiihti jälleen yhteen voittoon Ruotsissa, kun hän päihitti toiseksi tulleen joukkuekaverinsa Astrid Uhrenholdt Jacobsenin 22,8 sekunnilla.

Suomen hiihtäjillä jälleen kolmen mitalin PM-kisapäivä - Ida Haapala 5 kilometrillä mestariksi

Suomalaishiihtäjät jatkoivat vahvasti alle 18-vuotiaiden PM-kilpailuissa Viron Otepäässä myös toisena päivänä. Ida Haapala hiihti vapaan 5 kilometrillä mestariksi, miesten 10 kilometrillä Alexander Stohlberg vei hopeaa ja Eemil Helander pronssia.

Julia Kykkänen 26:s Rasnovissa

Naisten maailmancup jatkui tänään Romanian Rasnovissa. Suomalaisista Rasnovissa mukana on Julia Kykkänen, joka hyppäsi sijalle 26.

Noel Clement pujotteli voittoon Kitzbühelissä

Kitzbühelin maailmancupin osakilpailu jatkui tänään miesten pujottelulla. Olosuhteet eivät antaneet sakean lumipyryn puolesta armoa, mutta tunnelma Granslern-rinteen kupeessa oli vertaansa vailla.

Lotta Kurttilalle PM-kultaa sprintissä, Moilanen ja Stenman myös mitaleille Otepäässä

Suomalaishiihtäjät onnistuivat mainiosti perinteisen sprintissä alle 18-vuotiaiden PM-kilpailuissa Otepäässä. Lotta Kurttila hiihti naisten mestariksi ja miehissä Niilo Moilanen otti hopeaa ja Tino Stenman pronssia.

Saksa yhdistetyn joukkuekisan voittoon - Suomi dramaattisen kilpailun 7:s

Junioreiden MM-kilpailussa käytiin erittäin jännittävä joukkuekilpailu, jossa voimasuhteet vaihtelivat moneen kertaan. Kilpailun voittoon hiihti lopulta Saksa, joukkueella Luis Lehnert, Simon Huettel, David Mach ja Julian Schmid.

Andreas Romar 27:s syöksylaskussa Kitzbühelissä

Alppihiihdon maailmancupin legendaarisin ja odotetuin osakilpailu käynnistyi Itävallan Kitzbühelissä.

Venäläiset kaksoisvoittoon U23 naisten 15 kilometrin yhteislähdössä - Nissinen hienosti 8:s

Venäjän Anna Zherebyateva hiihti vakuuttavaan voittoon 15 kilometrin yhteislähdössä, junioreiden MM-kisoissa Lahdessa.

U23 miesten 30 kilometrin yhteislähtö venäläisten juhlaa

Venäläiset ottivat neloisvoiton U23 ikäluokan päätösmatkalla junioreiden MM-kisoissa. Voittoon kiri Andrey Sobakarev. Hopealle hiihti Ivan Kirillov 3,5 sekunnin erolla voittajaan.

Norjalainen Markeng mäkikilpailun voittoon

Junioreiden MM-kisojen miesten HS100 kilpailun voittoon hyppäsi Norjan Thomas Aaasen Markeng. Hopeaa otti Saksan Luca Roth, joka jäi voittajasta vain 1,3 pisteen päähän. Kolmanneksi kisassa tuli avauskierroksen jälkeen johtanut Kazakstanin Sergey Tkachenko.

Lentopallon Suomen Cupin finaalitaistelut Turussa lauantaina

Lentopallon Suomen Cupin finaaleissa Turussa taistellaan lauantaina pokaaleista, mitaleista ja paikoista Euroopan cupeihin. Naisten finaalissa kohtaavat Hämeenlinna ja Oriveden Ponnistus. Miesten finaalissa on viime vuoden uusinta, VaLePa Sastamala vastaan Hurrikaani-Loimaa.

Koskelon Stuttgart jatkaa vahvasti lentopallon Mestarien liigassa

Kolmesta lentopallon naisten Mestarien liigaa ulkolaisjoukkueiden paidassa pelaavasta pelaajasta Roosa Koskelo pääsi ainoana nauttimaan tällä viikolla voitosta. Daniela Öhmanin ja Michaela Madsenin ranskalaisjoukkueiden kohtalona olivat kotitappiot.

Kontinen/Peers-kaksikko kohtaa loppuottelussa parin Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut

Tulevana viikonloppuna Eurosportin kanavilla nähdään miesten nelinpelifinaalin lisäksi muun muassa naisten ja miesten kaksinpelien loppuottelut, jotka näkyvät suorana myös maksuttomalla TV5-kanavalla.

Lotta Lepistö voittoon Australiassa

Trek-Segafredo talliin siirtynyt Lotta Lepistö pääsi sairastelujen jälkeen aloittamaan kilpailukautensa Australiassa.

Tervaportille kiinnitys Kreikan Liigacupin voittoon - Kaislasalo kentän paras pistemies

Eemi Tervaportin edustama Olympiacos Piraeus nappasi keskiviikkona toisella kädellä kiinni Kreikan Liigacupin voittopokaalista kaatamalla loppuottelun ensimmäisessä osassa Samuli Kaislasalon Foinikas Syrosin erin 1-3.

Italian Del Fabbro 30km:n yhteislähdön valtias

Junioreiden MM-kisoissa Lahdessa oli vuorossa U20-vuotiaiden yhteislähdöt. Miesten 30 kilometrin matkalla voittoon loppukirissä ylsi Italian Luca Del Fabbro.

Venäjä kaksoisvoittoon naisten mäkihypyssä

Nuorten MM-kisojen mäkikisat alkoivat naisten HS100 mäellä, jonka voittoon ponnisti Venäjän Anna Shpyneva.