Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen naiset selviytyivät istumalentopallon MM-kisoihin

Suomen naiset selviytyivät istumalentopallon MM-kisoihin

 

Suomen naisten istumalentopallomaajoukkue on saavuttanut jo kaksi upeaa asiaa parhaillaan menossa olevissa EM-kisoissa. Ensin joukkue taisteli alkulohkosta puhtaalla pelillä mitalipeleihin ja sitten varmistui paikka ensi vuoden MM-kisoihin Hollantiin.

Suomen MM-paikka varmistui, kun Hollanti selviytyi EM-kisoissa välieriin kukistamalla torstaina puolivälierissä Slovenian 3-1. MM-kisoihin pääsee nimittäin EM-kisojen kolme parasta maata ja kun Hollanti on järjestäjämaana automaattisesti mukana, niin kaikki kolme muutakin välierämaata eli Suomi, Venäjä ja Ukraina saivat sinetin MM-kisamatkalleen.

MM-kisoihin osallistuu kaikkiaan 16 maata. Turnaus järjestään Hollannissa 13.-22.7.2018 ja pelikaupunkeja on viisi: Venlo, Eindhoven, Arnhem, Rotterdam ja Haag.

Suomi on ollut aiemmin naisten MM-kisoissa kolmesti, vuonna 2000 (2. sija), 2002 (3. sija) ja 2014 (8. sija).

Kroatian Porecissa järjestettävissä EM-kisoissa pelataan perjantaina välierät. Suomi kohtaa Ukrainan klo 16.30 Suomen aikaa ja Hollanti kamppailee Venäjän kanssa klo 18.30 alkaen. EM-kisojen pronssiottelu alkaa lauantaina jo klo 11.00 Suomen aikaa ja loppuottelu klo 18.05.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle