Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyväskylässä pitää voittaa

 

Jyväskylässä pitää voittaa


NST:n naiset ovat kahden voiton päässä liigan välieräpaikasta. Seuraava ottelu on tiistaina Happeeta vastaan Jyväskylässä. Ottelusarjan tilanne on jännittävä 1-1.

Runkosarjan sijoitusten perusteella Happeella on kotikenttäetu. Ensimmäinen peli päättyi Jyväskylässä 4-3 Happeelle, toinen ottelu Lappeenrannassa 4-3 NST:lle. Jatkoon mennään kolmella voitolla.

NST:n on pakko voittaa ainakin kerran Jyväskylän Monnarilla. Kotivoitot eivät riitä.

Tilanne on mahdollista kääntää NST:n eduksi tiistaina. Ottelut ovat osoittaneet, että joukkueiden väliset erot ovat marginaaliset. Se tuo jännitystä myös ensi lauantain otteluun Lappeenrantaan.

Naiset ovat vuodenvaihteen jälkeen pelanneet kotona hyvin, että vieraissa ailahtelevasti. Reilusti sanottuna: viimeisin vieraskenttävoitto on ennen Joulua Porvoosta. Sen jälkeen on tullut kuusi vierastappiota.

Joukkueet tuntevat hyvin toisensa. Tässä vaiheessa ei ole paljon tehtävissä. Päävalmentaja Lasse Kurronen hioo vielä joitakin yksityiskohtia:

- Tiettyjä tarkennuksia tehdään ja nyt kun ketjut alkavat löytyä niin pystyy tekemään myös viisikkokohtaisia taktisia valintoja. Isoja taktisia muutoksia tuskin tapahtuu.

Puolivälierien avausottelun maalin tappio kääntyi sunnuntaina NST:lle maalin voitoksi:

- Me olimme hieman huolellisempia ja nöyrempiä kuin Jyväskylän pelissä. Pienet asiat ratkaisevat tämän sarjan. Katsomme pelin videolta, sen jälkeen parannuskohteisiin on helpompi tarttua, kertoo Kurronen.

Marianne Hannonen ja Juuli Hakkarainen ovat tehneet viime viikkoina kovaa tulosta. Hannosen neljä maalia sunnuntaina oli kapteenin loistava näyttö. NST:n pelaajamateriaali on kuitenkin kapea.

Pelejä on nopealla aikavälillä. Palautuminen on tärkeää. NST:n naisilla zemppiä näyttää löytyvän. Joukkue on sisuuntunut, eikä pienistä kolhuista valiteta.

Heidi Härkönen palasi kokoonpanoon lauantaina, mutta loukkasi taas jalkansa. Sunnuntaina hän ei pelannut, mutta tilannetta katsotaan päivä kerrallaan. Ehkä tiistaina, ehkä lauantaina kotimatsissa?

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2013-2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutAntti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää