Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Elias Syrjä avasi MM-rupeaman big airissa Yhdysvaltojen Park Cityssä

Elias Syrjä avasi MM-rupeaman big airissa Yhdysvaltojen Park Cityssä

 

Suomen freeski-joukkueen ensimmäinen koitos nähtiin Suomen aikaan viime yönä, kun Elias Syrjä, 20, avasi MM-rupeaman big airissa.
 
Syrjän ensimmäinen sw triple 14 double mute -hyppy jäi harmillisesti hieman vajaaksi, eikä ensimmäisen kierroksen pisteet taannut vielä paikkaa finaaliin. Toisella kierroksella Syrjä sai paremmin vauhtia ja onnistui ländäämään hyppynsä täydellisesti, mutta 86.00 pistettä eivät riittäneet illan finaaliin. Syrjä oli kuitenkin tyytyväinen toisen kierroksen suoritukseen.
 
- Olin kuullut tästä hyppyristä kauheita huhupuheita, ettei tähän tahdo saada vauhtia. Eilen kun pääsin treeneissä tutustumaan hyppyriin niin tajusinkin, että huhupuheet olivat turhia. Ekalla kierroksella oli vähän vauhtiongelmia, eikä hyppy lähtenyt. Toisella kierroksella sain tehtyä juuri sen mitä halusinkin. Hauskaa oli ja se on pääasia, kommentoi Syrjä.
 
Freestylehiihdon big airin maailmanmestarit 2019: 
Miehet:

1) Fabian Boesch (SUI)
2) Henrik Harlaut  (SWE)
3) Alexander Beaulieu-Marchand (CAN)

Naiset:
1) Tess Ledeux (FRA)
2) Julia Krass (USA)
3) Isabel Atkin (GBR)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle