Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Junioreiden MM-kilpailut käynnistyivät naisten suurpujottelulla Italiassa - Riikka Honkanen 6:s

Junioreiden MM-kilpailut käynnistyivät naisten suurpujottelulla Italiassa - Riikka Honkanen 6:s

 

Italian Val di Fassassa ensimmäisenä kilpailupäivänä ratkottiin naisten suurpujottelun maailmanmestari. Parhaimpana suomalaisena kilpailussa 6:nneksi sijoittui Riikka Honkanen.

Honkanen starttasi kilpailuun toisena ja oli ensimmäisen kierroksen jälkeen neljäs. Toisen kierroksen päätyttyä Honkasen sijoitus oli kilpailun 6:s (+1.63). 

- Åresta ehti hyvin palautumaan mutta tänään ei nyt kuitenkaan ollut parasta Riikkaa. Kuitenkin tuli tehtyä sellaisia käännöksiä, jotka riittivät 6:nteen sijaan, kommentoi Honkanen Italiasta. 

Junioreiden maailmanmestariksi suurpujotteli  Uuden-Seelannin Alice Robinson, toiseksi Sveitsin Camille Rast (+1.06) ja kolmanneksi Norjan Kaja Norbye (+1.16). 
 
Erika Pykäläinen kilpailun 20:s ja Julia Toiviainen 27:s. Kilpailut jatkuvat Italiassa naisten pujottelulla KE 20.2. Starttiviivalla Nella Korpio, Kia-Emilia Hakala, Riikka Honkanen, Erika Pykäläinen ja Julia Toiviainen. 

Alppihiihdon junioreiden MM-kilpailut järjestetään Italian Val di Fassassa 18.-27.2. Suomen joukkueessa kilpailee peräti 13 nuorta alppihiihtäjää. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Riikka Honkanen

Tiedot

Nella Korpio

Tiedot

Erika Pykäläinen

Tiedot