Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Joonas Peuhkuri siirtyy Veiterään

 

Joonas Peuhkuri siirtyy Veiterään


Pukukopissa uusi mies – Joonas Peuhkuri

Keskiviikkoillan jääharjoitus UK-areenalla on alkamassa, kun huoltaja Kimmo Heikkinen ruuvailee valkoista kypärää uudelle miehelle. Rauhallinen ja kohtelias nuori mies istuu penkillä punaisia pelihanskoja kassistaan etsien. Remmiin on liittynyt ensi kaudeksi uusi kasvo, Joonas Peuhkuri, 23.

Helsinkiläislähtöinen,Botnian ja HIFK:n väreissä juniorivuotensa pelannut Joonas otti haasteen vastaan ja siirtyi Lappeenrantaan ja Veiterään. ”Ensi kausi on henkilökohtaisesti tärkeä kausi. Haluan kehittyä pelaajana ja ottaa seuraavan askeleen”, kertoo Joonas. Liiketalouden opinnot alkoivat keskiviikkona Saimaan Ammattikorkeakoulussa ja tuleva kausi tulee olemaan hektistä harjoittelun ja opintojen yhteensovittamista. Valmistumisen jälkeen suunnitelmissa on urheilun ja liikunnan yhdistäminen suoritettuun tutkintoon.

Pallopelejä ja eritoten golfia kesäisin harrastava Joonas toivoo oman panoksensa auttavan joukkuetta parantamaan sijoitustaan viime kaudesta. Viime kausi kun muistetaan päättyneen karvaasti tappioon puolivälierissä otteluvoitoin 2-1 Helsingin IFK:lle, jota Joonas edusti viimeisen kahden kauden ajan. ”Kyllä puolivälieristä tällä kaudella mennään jatkoon”, hän jatkaa. Uutta joukkuettaan Peuhkuri kuvailee nuoreksi ja mielenkiintoiseksi. Osaamista ja motivaatiota on ja oman panoksensa Peuhkuri on valmis uudelle joukkueelleen antamaan. Suunnitelmissa kun on Ruotsin pääsarjaan Elitserieniin siirtyminen tulevaisuudessa. ”Kausi kerrallaan mennään teenpäin”.

Keskikentällä ja sivutuen roolissa aiemmin pelannut Peuhkuri sanoo ottavansa pelipaikkansa valkopaitojen keskialueelta, jossa serkkupoika Eetukin pelaa. Monipuolisen pelimiehen osaamista kaivataan varmasti roolissa kuin roolissa tulevalla kaudella. ”Eetun viime kauden pisteet laitetaan uusiksi”, Joonas vitsailee. Huumoria ja asennetta siis löytyy ja se on vain hyvä asia.

Joonas Peuhkurin vapaapäivä:

”Runsas urheilijan aamupala kotiterassilla tai parvekkeella, kierros golfia aurinkoisessa säässä, minkä jälkeen saunomaan ja uimaan järvenrannalle. Muuta ei vapaapäivään tarvita”

Veiterän tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan helmikuun pelaaja

Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan helmikuun pelaaja

Veiterän Tero Liimatainen on valittu Bandyliigan helmikuun pelaajaksi. Liimatainen teki helmikuussa runkosarjan ja pudotuspelien otteluissa yhteensä 11 maalia ja 21 tehopistettä, runkosarjan puolella tehot 3+4, pudotuspeleissä viiteen otteluun tehot 8+6.

Lue lisää
Jääpallon Suomen Cup ratkaistaan perjantaina

Jääpallon Suomen Cup ratkaistaan perjantaina

Perjantaina 4.1 klo 19.00 alkaen ratkaistaan Suomen Cupin voitto, kun Veiterä saa Lappeenrannassa vastaansa Porvoon Akilleen. Akilles johtaa Bandyliigaa ja Veiterä on kahden pisteen päässä toisena, tosin kolme ottelua vähemmän pelanneena.

Lue lisää
Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan kuukauden pelaaja

Veiterän Tero Liimatainen Bandyliigan kuukauden pelaaja

Veiterän keskikenttäpelaaja Tero Liimatainen 22-v on valittu Bandyliigan marraskuun pelaajaksi.

Lue lisää
Veiterän Topi Peuhkuri tamminkuun pelaaja

Veiterän Topi Peuhkuri tamminkuun pelaaja

Veiterän maalivahti Topi Peuhkuri 20-v on valittu bandyliigan tammikuun pelaajaksi.

Lue lisää
Joonas Peuhkuri Bandyliigan marraskuun pelaaja

Joonas Peuhkuri Bandyliigan marraskuun pelaaja

Marraskuun Bandyliigan pelaajaksi on valittu Veiterän keskikenttäpelaaja Joonas Peuhkuri.

Lue lisää
Mustalahti palaa Veiterään

Mustalahti palaa Veiterään

Juha Mustalahti, 37, palaa vahvistamaan Veiterän alakertaa tulevalle kaudelle.

Lue lisää