Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

NST:n naiset tarvitsevat maalintekijöitä

NST:n naiset tarvitsevat maalintekijöitä

Naisten liigan puolivälierät jatkuvat lauantaina NST:n ja Happeen neljännellä ottelulla. NST:n on pakko voittaa päästäkseen viidenteen peliin sunnuntaiksi Jyväskylään.

Joukkueiden erot ovat minimaaliset. Kaksi ensimmäistä yhteenottoa 4-3 kotijoukkueille, kolmas peli jatkoajankin jälkeen 3-3 ja sitten ratkaisu voittomaalikilpailussa.

Molemmissa joukkueissa on nähty ottelusta toiseen samoja ratkaisijoita. NST:n kymmenestä maalista Marianne Hannosen osuus on 6+1 ja Juuli Hakkaraisen 3+3. Elina Sinisalo tuli maalitilastoon tiistaina Jyväskylässä ja hän on myös syöttänyt yhden osuman. Inka Lampisella on puolivälieristä kolme maalisyöttöä.

- Lauantaina nähdään löytyykö ratkaisijoita leveämmältä. Veikkaan, että löytyy, uskoo päävalmentaja Lasse Kurronen.

Maaleja voidaan odottaa vaikkapa Ida Suikalta tai Silvia Hahlilta, jotka runkosarjassa pääsivät molemmat kuuteen maaliin.

Kapea on Happeellakin ratkaisijoiden osasto. Alli Tikkanen laukoi ensimmäisessä pelissä voittomaalin 4-3 ja teki tiistaina voittomaalikilpailussa ainoan maalin. Jenni Timonen on ollut NST:lle hankalin vastus: avausottelussa tasoitus 3-3:een, Lappeenrannassa jälleen tasoitus 3-3:een ja tiistaina Jyväskylässä Happeen kaikki kolme pelitilannemaalia.

- Timonen on loistava pelaaja ja erittäin taitava. Häneltä täytyy saada tila ja aika pois vielä tehokkaammin, pohtii Kurronen.

Tiistaina pelattiin 70 minuuttia ja sitten lauottiin rankkareita. NST sai yrittää viisi kertaa, tuloksetta. Toisaalta Mia Rinta-Valkama torjui neljä, joten ei häntä voi tappiosta syyttää.

- Rankkareita pitää nyt harjoitella. Lauantaiksi ehtii vielä kikkakirjat päivittää, suunnittelee Kurronen.

Lauantainakin saatetaan joutua jatkoajalle ja voittomaalikilpaan. Puolivälieräsarja on fyysisesti rankka, mutta se on sama molemmille joukkueille. Toisaalta tilanne on monella tavalla pelaajan unelma: pelejä melkein joka toinen päivä ja tasaisia vääntöjä, yleisö kannustaa.

- Naiset eivät ole peliajasta valitelleet. Pelaajat nauttivat tästä tilanteesta, summaa Kurronen.

Lauantaina joukkueet kohtaavat Lappeenrannan Urheilutalossa kello 17.

NST:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Salibandyseura NST-Lappeenranta ry - logo

NST - 2013-2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Antti Suoraniemi SaiPaan

Antti Suoraniemi SaiPaan

Hämeenlinnasta lähtöisin oleva Antti Suoraniemi siirtyy SaiPaan vuoden mittaisella sopimuksella.

Lue lisää
SaiPalle kaksi sopimusta

SaiPalle kaksi sopimusta

Lappeenrantalaisjoukkueen takalinjoilla jatkavat Mika Hietamäki ja Santeri Niemeläinen.

Lue lisää
Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

Sveitsiläispuolustaja siirtyy SaiPaan

SaiPa on tehnyt yksivuotisen sopimuksen sveitsiläinen Fabian Steigerin kanssa. Steiger on joukkueen vahvuudessa heti elokuun alusta lähtien.

Lue lisää
SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

SaiPa solmi kaksi jatkosopimusta

Emma Kaila ja Saana Karilahti ovat kirjoittaneet vuoden mittaiset sopimukset SaiPa Salibandyn kanssa. Molemmat pelasivat viime kauden NST:n riveissä.

Lue lisää
Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

Venäjän maajoukkuepelaaja SaiPa-paitaan

SaiPa on solminut sopimuksen viime kaudella PoNoVoa edustaneen ja Venäjän maajoukkueessa esiintyvän Aleksandr Avtushenkon kanssa.

Lue lisää
Möykkyset SaiPan riveihin

Möykkyset SaiPan riveihin

Oskari Möykkynen ja Onni Möykkynen, jatkavat uraansa SaiPa Salibandyn riveissä.

Lue lisää