Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jonatan Tanus SaiPaan

Jonatan Tanus SaiPaan

 

Alkuviikosta Mestiksen mestaruuden SaPKon riveissä voittanut Jonatan Tanus on tehnyt SaiPan kanssa kevääseen 2019 asti kestävän sopimuksen. Tanus iski päättyneellä kaudella Mestiksen runkosarjassa peräti 40 maalia ja iski mestaruuden ratkaisseen maalin viime maanantaina Vantaalla SaPKon varmistaessa mestaruuden suoraan otteluvoitoin 4-0. Tanus kertoo yhden tavoitteensa täyttyvän ja odottaa innolla uuden kauden alkua.

- Fiilikset on hyvät ja se on hyvä, että hyvin menneen kauden jälkeen minut on noteerattu. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan Lappeenrannassa harjoitukset ja syksyllä pelit. Pienestä asti on ollut tavoitteena, että Liigassa pääsee pelaamaan ja sitä kohti lähdetään syksyllä.

Viime kauden maalimäärällään Tanus rikkoi Mestiksen maaliennätyksen. Tanus rikkoi Vaasan Sportin Samuli Kivimäen nimissä olleen ennätyksen kahdella maalilla.

- Kyllähän maalintekijä tarvitsee maalinsa aina syöttäjän. Minulla oli huikeat ketjukaverit tällä kaudella ja etenkin Teemu Lepaus, joka harvasen ilta niitä syöttöjä minulle jakeli.

Tanus on Tapparan kasvatti ja hänellä on tilillään kaksi ottelua Liigassa kaudelta 2015-2016. Mestiksessä Lempäälän Kisaa ja Savonlinnan Pallokerhoa edustanut Tanus on pelannut 127 ottelua tehoin 61+46=107.

Tapparassa Tanus pelasi A-Nuorten SM-sarjaa 74 ottelua tehoin 29+35=64 aina kevääseen 2012 asti, jonka jälkeen mies siirtyi Kanadan juniorisarja OHL:ään. Tanus on OHL-seura Peterborough Petesin 1. kierroksen varaus (#42) vuoden 2012 tuontipelaajien varaustilaisuudesta. Peterboroughissa 175-senttinen Tanus pelasi kahden kauden ajan tehden 122 ottelussa 68 tehopistettä (28+40).

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Saimaan Pallo - logo

SaiPa - 2016-2017 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016-2017

Ottelut kaudella 2016-2017

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jonatan Tanus

4.6.1995 Kuopio
Tiedot


Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää