Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

 

Ketterä ja SaiPa ovat sopineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen. Ketterän Mestikseen nousun myötä yhteistyölle avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Ketterän ja SaiPan välillä on ollut yhteistyösopimus jo kaudesta 2013-2014 lähtien. Sopimus on solmittu aina kaudeksi kerrallaan. Sopimuksella halutaan helpottaa pelaajien siirtymistä seurojen välillä. Sopimus kattaa edustusjoukkueiden lisäksi myös seurojen A-nuorten joukkueet.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan sopimus on luonnollinen jatkumo hyvälle yhteistyölle A-nuorissa ja junioreissa.
- Tämä kausi varmasti haetaan toimintatapoja ja yhteistyön muotoja, koska Ketterän Mestis-paikka varmistui sen verran myöhään, Tuomenoksa ennakoi.

Tuomenoksa sanoo yhteistyön olevan hieno mahdollisuus pelaajille.
-Sopimus mahdollistaa oikean tason pelata ja kehittää itseään. Liikennettä nähdään varmasti molempiin suuntiin kauden aikana. 

- SaiPan kanssa olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja tulemme jatkossa kehittämään ja syventämään yhteistyötä entisestään eri osa-alueilla, kertoo Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen.

- Eteläkarjalaisessa pelaajapolussa oli aukko ennen Ketterän Mestis-nousua. Monelle A-juniorille hyppy Liigaan on ollut aikaisemmin liian iso. Jatkossa alueelta löytyy kaikilta sarjatasoilta paikka, jossa pystyy jatkamaan pelejä.

Farmisopimuksesta SaiPan ja Ketterän välillä ei kuitenkaan ole kyse, vaikka toimiva pelaajaliikenne onkin yhteistyön keskeinen osa.

- Tämä on enemmän kuin farmisopimus. Molemmilla seuroilla on intressi kehittää omaa urheilullista toimintaa yhteistyössä. Lähtökohtana yhteistyölle on alusta saakka ollut, että molemmat seurat ovat itsenäisiä ja voittaja on eteläkarjalainen jääkiekko, Tuomenoksa sanoo. 

- Farmisopimusta ei tehty, eikä tehdä. Haluamme pysyä itsenäisenä seurana. Pelaajaliikennettä tulee kauden aikana olemaan molempiin suuntiin ja jokainen siirto käsitellään tapauskohtaisesti, kommentoi Partanen.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Vladimir Denisov SaiPaan

Vladimir Denisov SaiPaan

SaiPa on tehnyt kuluvan kauden loppuun kestävän sopimuksen Valko-Venäjän maajoukkuepuolustaja Vladimir Denisovin kanssa.

Lue lisää
Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Curtis Hamilton palaa SaiPaan

Kanadalaishyökkääjä Curtis Hamilton on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Lue lisää
Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

Hyökkääjä Peter Quenneville SaiPaan

​SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Peter Quennevillen kanssa. Sopimukseen sisältyy joulutaukoon kestävä try-out -jakso.

Lue lisää
Roy Radke jatkaa SaiPassa

Roy Radke jatkaa SaiPassa

Yhdysvaltalaishyökkääjä Roy Radke jatkaa SaiPassa kauden loppuun.

Lue lisää
Cody Kunyk SaiPaan

Cody Kunyk SaiPaan

SaiPa on tehnyt kautta 2017-2018 koskevan sopimuksen vasen käsi alhaalla pelaavan keskushyökkääjä Cody Kunykin kanssa.

Lue lisää
Roy Radke SaiPaan

Roy Radke SaiPaan

SaiPa on tehnyt kauden 2017-2018 kattavan sopimuksen 20-vuotiaan yhdysvaltalaisen hyökkääjän Roy Radken kanssa. Sopimus sisältää koejakson.

Lue lisää