Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

SaiPa ja Ketterä jatkavat yhteistyötä

 

Ketterä ja SaiPa ovat sopineet kautta 2017-2018 koskevan yhteistyö- ja pelaajaliikennesopimuksen. Ketterän Mestikseen nousun myötä yhteistyölle avautuu kokonaan uusia mahdollisuuksia.

Ketterän ja SaiPan välillä on ollut yhteistyösopimus jo kaudesta 2013-2014 lähtien. Sopimus on solmittu aina kaudeksi kerrallaan. Sopimuksella halutaan helpottaa pelaajien siirtymistä seurojen välillä. Sopimus kattaa edustusjoukkueiden lisäksi myös seurojen A-nuorten joukkueet.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksan mukaan sopimus on luonnollinen jatkumo hyvälle yhteistyölle A-nuorissa ja junioreissa.
- Tämä kausi varmasti haetaan toimintatapoja ja yhteistyön muotoja, koska Ketterän Mestis-paikka varmistui sen verran myöhään, Tuomenoksa ennakoi.

Tuomenoksa sanoo yhteistyön olevan hieno mahdollisuus pelaajille.
-Sopimus mahdollistaa oikean tason pelata ja kehittää itseään. Liikennettä nähdään varmasti molempiin suuntiin kauden aikana. 

- SaiPan kanssa olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja tulemme jatkossa kehittämään ja syventämään yhteistyötä entisestään eri osa-alueilla, kertoo Ketterän urheilutoimenjohtaja Turkka Partanen.

- Eteläkarjalaisessa pelaajapolussa oli aukko ennen Ketterän Mestis-nousua. Monelle A-juniorille hyppy Liigaan on ollut aikaisemmin liian iso. Jatkossa alueelta löytyy kaikilta sarjatasoilta paikka, jossa pystyy jatkamaan pelejä.

Farmisopimuksesta SaiPan ja Ketterän välillä ei kuitenkaan ole kyse, vaikka toimiva pelaajaliikenne onkin yhteistyön keskeinen osa.

- Tämä on enemmän kuin farmisopimus. Molemmilla seuroilla on intressi kehittää omaa urheilullista toimintaa yhteistyössä. Lähtökohtana yhteistyölle on alusta saakka ollut, että molemmat seurat ovat itsenäisiä ja voittaja on eteläkarjalainen jääkiekko, Tuomenoksa sanoo. 

- Farmisopimusta ei tehty, eikä tehdä. Haluamme pysyä itsenäisenä seurana. Pelaajaliikennettä tulee kauden aikana olemaan molempiin suuntiin ja jokainen siirto käsitellään tapauskohtaisesti, kommentoi Partanen.

SaiPan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

Maalivahti Jan Lukasin sopimus on purettu - Henri Kiviaho SaiPaan

SaiPa ja maalivahti Jan Lukas ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Jan Lukas liittyi SaiPan joukkueeseen toukokuussa 2023.

Lue lisää
Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

Urho Vaakanainen lainasopimuksella SaiPaan

SaiPa saa tutun vahvistuksen puolustukseensa, kun Boston Bruinsin sopimuspelaaja Urho Vaakanainen liittyy joukkueeseen tiistaina.

Lue lisää
Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

Niclas Westerholm täydentää SaiPan maalivahtiosaston

22-vuotias Maalivahti Niclas Westerholm jatkaa SaiPassa kaudella 2020-2021. SaiPan ja Westerholmin vuonna 2018 kirjattuun sopimukseen sisältyi tulevasta kaudesta optio, jonka SaiPa käytti keväällä. Sopimus astui voimaan, kun tulokassopimus Nashville Predatorsin kanssa purkautui.

Lue lisää
David Bernhardt jatkaa SaiPassa

David Bernhardt jatkaa SaiPassa

SaiPa ja 22-vuotias ruotsalaispuolustaja David Bernhardt ovat solmineet yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

Jarno Koskiranta tekee paluun SaiPaan

33-vuotias keskushyökkääjä Jarno Koskiranta vahvistaa SaiPaa tulevat kolme kautta.

Lue lisää
Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Liiga-SaiPa Oy ja joukkue pääsivät sopuun palkkojen leikkauksesta

Korona-kriisi tulee aiheuttamaan seuroille suuria tulonmenetyksiä, joihin SaiPa pyrkii kaikin mahdollisin keinoin sopeutumaan.

Lue lisää