Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

9.8.2010 - Porilainen urheilu osa 1

 
9.8.2010 - Porilainen urheilu osa 1

Moikka taas minun blogini ystäväni. Tämän blogin tarkoitus on tutkia hieman porilaista urheilua. Eka urheilulaji on jalkapallo.
Tässä lajissa Porissa on liian monta joukkoetta aladivareissa ja ne kaikki kiistelee samoista pelaajista ja siinähän ei ole mitään järkeä, sillä minun mielestäni olis saatava poriin joku järkevä systeemi, jos meinataan saada porilainen jalkapallo Suomen kartalla ylimpään mahdolliseen eli Veikkausliigaan. Mutta ennen muinnoin oli silti pahempi tilanne kuin nyt nythän PoPa on Porin jalkapallo lippulaivana ykkösdivarissa, ja toivottavasti pojat pystyisivät nousemaan sinne Veikkausliigaan, joko tänä vuonna tai viimeistään ensi vuonna. Toivotan heille parasta onnea siinä yrityksessä.

2. Urheilu laji on salibandy. Siinä porilaiset salibandy ystävät valittavat, että Porissa ole kunnon paikkaa. Nyt täytyis seurojen herätä ja lopettaa itkemästä ja tehdä asian eteen jotain. Silä ei esim Karhuhalliin ei voida pistää salibandykaukaloa, kun siellä ei ole tilaa sitä varten. Sillä jos sellainen tulee sinne sillä viedään kaikkilta muilta mahdollisilta kuntoilijoilta esim puntti paikat, kun niitä ei voida siirtää mihinkään siellä, kun ei ole tilaa ja sitten kun porissa on tyhjiä tehdashalleja paljon. Sellaisen vois sellainen salibandykaukalo voitais pistää ja niitä on paljon.

3. Sitten jääkiekko on surullisessa mallissa. Siinä on jo kauan aikaa tehty jotain väärää, vaikka 2006 tulikin hopeaa. Nytkin ensikauden joukkueessa on koko joukkue täynnä ns. kolmosketjun miehiä, mutta toivottavasti Rocky loihduttua sellainen henki joukkueeseen kun oli 2006. Sillä kun pitsiturnaus menee huonosti silloin on yleensä Ässät yllättänyt monet kannatajansa.

4. Lajina tulee porilaisen urheilun tämän hetken ylivoimainen lippulaiva Porin Pesäkarhut. Sillä siellä on hoidettu mallikaasti hommat, katsojia käy ja seura menestyy erittäin hyvin. Siitä lankeaa monelle eri henkilöille kiitokset. Tässä seuraavaksi vain muutaman nimen mainittaakseni Reijo Viljanen on tehnyt hyvät pohjat tälle, kun hän jäi eläkkeelle sitten hommat otti haltuun Petri Kaijansinkko ja sitten hänen apunaan Sami-Petteri Kivimäki mitkä ovat tehneet hyvää työtä ja tänä vuonna se on näkynyt joukkueen tekemisessä. Voittivat esim naisten Superpesiksen runkosarjan, siinä on hieno ollut minunkin ollut mukana hoittamassa hommia. Olen itse ollut huoltajana ja yrittänyt hoittaa sitä hommaa kunnolla ja sitten pari nimeä mitkä haluan mainita viellä huoltaja legenda Reijo Piippa ja sitten seuran puheenjohtaja Päivi Pessi-Järvenpää.

Sitten loppuun kaikkille porilaisen urheilun kiitos ja onnea vuodelle 2010. Niille mitkä ovat mukana tekemässä porilaista urheilua oot sitten huoltaja tai valmentaja tai pelaaja kaikkille yhtä paljon kiitoksia, että ootte jaksaneet puurtaa porilaisen urheilun puolesta.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI HERMONEN

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa



Artikkeli on vain kirjoittajan näkemys asiasta, eikä edusta UrheiluSuomi.comin virallista kantaa.


Takaisin edelliselle sivulle