Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

 

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita. Pelaajasopimuksia on kasassa jo toistakymmentä ja niiden julkaisu aloitetaan maalivahtiosastolta.

Tammikuussa 23 vuotta täyttävä maalivahti Aleksi Honka-Hallila aloittaa nyt kolmannen kautensa MP:n maalivahtina. Viime kaudella Honka-Hallila oli joukkueen selvä ykkösmaalivahti ja Ykkösen maalivahtieliittiä. Kuopiossakin kokemusta kerännyt JIPPO-kasvatti pelasi kahta vaille kaikki Ykkösen pelit (26/28) MP:n maalilla. Hän oli Ykkösen maalivahtien nollapelien jaetulla kolmannella sijalla kahdeksalla nollapelillään ja syötti vielä yhden maalinkin. Kauden 2023 päätteeksi joukkueen luottopelaajana palkittu varakapteeni ja sakkokassan hoitaja jatkaa todella hyvin mielin MP:n riveissä.

– Mennyt kausi oli pitkä ja tunnerikas! Kuitenkin päällimmäisenä fiiliksenä vuodesta on ylpeys koko joukkueen suorittamisesta ja tekemisestä. Isoimpina asioina, joka mahdollisti huippusuorituksemme, oli huikea joukkuehenki ja sitä kautta muodostunut yhteispeli. Joukkueena pitää myös olla ylpeä siitä, että konkreettisesti saavutimme kaikki yhdessä asetetut tavoitteemme ja vielä loppu kruunattiin upealla 3. sijalla! Kaikin puolin viime kautemme oli siis erittäin onnistunut ja jokaisen joukkueen jäsenen on syytä olla ylpeä itsestään.

– Henkilökohtaisesti kaudesta jäi myös erittäin hyvä fiilis. Pystyin saavuttamaan kauden aikana itselleni asettamani tavoitteet. Oli myös hienoa päästä pelaamaan ensimmäinen täysi kausi ykkösveskarin roolissa miesten peleissä ja samalla olemaan joukkueen kapteenistossa. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen ja uuteen Ykkösliigaan.

– Odotan innolla tulevaa! Nyt kuitenkin vielä muutama viikko ansaittua huilia ja sitten aloitellaankin uuteen kauteen valmistautuminen.

– Uusi Ykkösliiga tulee varmasti olemaan todella tasainen ja yllätyksiäkin tullaan varmasti näkemään, kuten tänäkin vuonna!

– Joukkueen kesken tavoitteista keskustellaan, kun porukka alkaa olemaan lopullisesti kasassa, mutta kyllä sen verran itse pystyn sanomaan joukkueen puolesta jo nyt, että kyllä sarjan ylempi puolikas on ehdottomasti tavoitteemme. Siihen on hyvä jo testille tulevien ja sopimusta havittelevienkin jo latautua, että sinne tähdätään.

– Henkilökohtaisesti tavoitteita ensi vuodelle on, että pystyisin pelaamaan vähintään yhtä hyvän kauden kuin tänäkin vuonna ja pystyisin auttamaan joukkuetta vielä enemmän niissä hetkissä, kun maalivahtia tarvitaan. Lähden myös tavoittelemaan sitä, että olisin yksi sarjan parhaista maalivahdeista, ellen paras.

– Tavoitteet niin joukkueelle kuin itsellekin ovat kovat ja korkeat, mutta niiden eteen aletaan sitten joulukuussa tekemään paljon töitä, jotta ne saavutettaisiin.

– Toivoisin, että tämän vuoden suorituksilla olisi saatu herätettyä taas henkiin mikkeliläistä jalkapallokulttuuria niin, että ensi kaudella kotipeleissä meillä olisi Urskissa mahdollisimman paljon katsojia! Ja saisimme katsojista sen kuuluisan ekstrapelaajan apuumme.

Päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen, että yksi Ykkösen parhaista maalivahdeista jatkaa MP:n riveissä.

– Allu pelasi vahvan kauden ja johti joukkuetta esimerkillisesti sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Hän kehittyi jo talven aikana hyvin ja kehitys jatkui myös kesän peleissä. Hän oli selkeä ykkösmaalivahti meille.

– Todella hienoa, että Allu jatkaa myös ensi kaudella ja tavoite on, että hänen pelaamisensa kehittyy entisestään ja hän auttaa meitä entistä parempiin suorituksiin.

Pelaajasopimukset 3.11.2023:
#1 Aleksi Honka-Hallila (2024)
#4 Ville Laiho (2024)
#30 Timi Heikkinen (2024)
#63 Olli Kilpeläinen (2024)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2023 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023

Ottelut kaudella 2023

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNiila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää