Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.
Vuodesta 2012 lähtien MP:ssä pelannut Mäntyharjun Jäntevän kasvatti Forsell pelasi kauden 2022 Ruotsin pohjoisen alueen 2. divisioonaa Ytterhogdals IK:ssa, mutta palasi takaisin viime kaudeksi. 22-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi MP:n riveissä viime kaudella 23 Ykkösen ottelussa, viimeisteli kolme maalia sekä teki kolmeen maaliin esityön. Nyt hän haluaa nousta vielä isompaan rooliin uudessa Ykkösliigassa.

– Näin muutama viikko kauden päättymisen jälkeen voin todeta kaudesta jääneen hyvät fiilikset. Joukkueena pelasimme valtaosan kaudesta laadukkaasti ja pronssille pääseminen Ykkösessä oli mielestäni ansaittu suoritus. Henkilökohtaisella tasolla kausi oli nousujohteinen ja parhaat pelini pelasin ehdottomasti syksyllä.

– Odottavin mielin kohti ensi kautta. Mielenkiinnolla odotan, että millainen joukkue Mikkeliin kasataan tulevaksi kaudeksi.

– Henkilökohtaisesti tavoitteeni on pelata tasaisempi kausi ja jatkaa samanlaisia peliesityksiä kuin nyt syksylläkin. Jos jotain selkeää maalia miettii, niin ensi kaudella teen eniten tehoja meidän joukkueessamme, se on aika kova tavoite, mutta kun painaa treenikauden ahkerasti hommia, niin voi sitten kesällä nostella käsiä kattoon. Joukkueen tavoitteet selkenevät talven aikana.

– Nähdään Urskissa! Mukavasti oli yleisöä viime kesänä, niin jatketaan siitä.

Päävalmentaja Juha Pasoja on todella tyytyväinen Forsellin jatkoon.

– Niila on yksi taitavimmista ja peliä hyvin ymmärtävistä pelaajista, joita olen valmentanut.

– Toivottavasti Niila pysyy kunnossa ja ehkä jopa uudella pelipaikalla pystyy tekemään läpimurron Ykkösliigassa. Loppukausi lupaili jo todella hyvää ja talvella, kun saadaan kehitettyä pelillisiä asioita, niin uskon Niilalta vahvaan kauteen.

Pelaajasopimukset 22.11.2023:
#1 Aleksi Honka-Hallila (2024)
#2 Benjamin Urgenc (2024)
#4 Ville Laiho (2024)
#6 Jan Heinonen (2024)
#15 Joel Laitinen (2024)
#23 Eero Ylönen (2024)
#24 Jesse Kilpeläinen (2024)
#26 Joona Kuismala (2024)
#30 Timi Heikkinen (2024)
#63 Olli Kilpeläinen (2024)
#69 Niila Forsell (2024)

Mikkelin Palloilijoiden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2023 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2023

Ottelut kaudella 2023

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää
MP:n taustaryhmä kasassa

MP:n taustaryhmä kasassa

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden taustaryhmä on nyt kasassa. Ryhmään tulee jonkin verran muutoksia viime kauteen verrattuna, kun Ozeias Graciano siirtyi Pallo-Kissojen leiriin ja oman toimensa ohessa toimineet Janne Loukiainen sekä Jorma Naakka jäivät sivuun.

Lue lisää