Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jiri Haikonen jatkaa MP:n alakerrassa

Jiri Haikonen jatkaa MP:n alakerrassa

 

MP:n vakiopelaajiin jo useamman kauden kuulunut Jiri Haikonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Kuluneella kaudella 24 -vuotias Haikonen MP:n ainoa kenttäpelaaja, joka pelasi kaikki 22 Kakkosen peliä alusta loppuun. Maalinteossa Jiri onnistui kahdesti ja syötti lisäksi kolme maalia. Nuoresta iästä huolimatta Mikkelin ammattikorkeakoulussa opiskeleva Haikonen on pelannut edustusjoukkueessa Ykkösessä ja Kakkosessa lähes 150 ottelua (145 ottelua, 6 maalia ja 15 maalisyöttöä) seitsemän kauden aikana.

Joukkueen kapteenistoon kuuluva Jiri Haikonen jatkaa hyvillä mielin tutussa joukkueessa ja odottaa jo kovasti tulevan kauden paikalliskamppailuja.

- En ole täysin tyytyväinen omaan pelaamiseeni. Vaikka pelasin täydet minuutit, niin tärkeämpää olisi tehdä enemmän tehoja. Toisaalta pääsin hyville paikoille ja pääsin syöttämään maalintekopaikoille useasti.

- Joukkueen otteet olivat kaksijakoiset. Alkukaudesta pelasimme hyvin ja saimme hoidettua tiukat pelit hyvin kotiin. Loppukaudesta menetimme tiukoissa peleissä paljon pisteitä. En tiedä, mistä loppukauden notkahdus ja kärkisijoituksien karkaaminen johtui.

- Ensikaudeksi tarkoitus on parantaa joukkueena ja yksilötasolla. Toivon mukaan taistelemme jälleen kerran lohkon kärkisijoista. Mikkelin herruus on myös ehdoton tavoite. Henkilökohtaisesti tavoitteena on olla vielä enemmän johtavassa roolissa ja sitä myöten auttaa joukkuetta kärkisijan nappaamisessa.

- Mikkelin paikallispelit tulevat olemaan todella mielenkiintoisia. Pelit tuovat säpinää Mikkelin jalkapalloon, joka on hyvä juttu yleisölle sekä joukkueille. Toivotaan, että yleisö löytää itsensä Urskiin myös ensi kaudella ja tunnustaa väriä!

Päävalmentaja Ilkka Mäkelä on tyytyväinen kokeneen pelimiehen jatkoon.

- Jiri on ollut joukkueen todellinen teräsmies. Hän pelasi kauden kaikki 33 ottelua alusta loppuun tammikuusta lokakuuhun, mitä nyt viimeisessä Cupin pelissä tuli parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa pois kolhujen takia. Jiri harjoittelee säännöllisesti ja pysyy näin pelikunnossa, siinä suhteessa oiva esimerkki myös muille.

- Tasaisuutta löytyy, vain muutama heikompi esitys kauden aikana. Takaa osaltaan jatkuvuuden joukkueessa. Jirillä on mahdollisuuksia pärjätä myös seuraavalla sarjatasolla.

Pelaajasopimukset 19.10.2016:
#2 Sami Ekmark
#4 Iiro Äijö
#7 Vili Nyström
#8 Antti-Pekka Kesonen
#13 Jiri Haikonen
#15 Markus Brusila
#17 Matias Kyttä
#18 Iikka Häkkinen
#19 Olli Numminen
#24 Samuli Posti (mv)
#24 Lassi Rahikainen (mv)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää