Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

MP:n joukkueen rakennus vauhtiin

 

Tällä viikolla valmistautumisen kohti ensi kesän Kakkosen pelejä varten käynnistänyt Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen. Jo voimassa olevien Tuomas Jerkkolan ja Olli Kilpeläisen pelaajasopimuksien lisäksi omat kasvatit Tomi Janhunen, Miikka Oinonen sekä Jonne Uronen ovat tehneet vuoden jatkosopimukset. Lisäksi valmennustiimiin liittyy Timo Kyttä, joka vastaa fyysisestä valmennuksesta sekä fysioterapeutin tehtävistä.

Puolustajana ja keskikentän laidalla pelaava Tomi Janhunen, 23 pelasi viime kaudella 18 Kakkosen ottelussa syöttäen yhden maalin. Kokenut Miikka Oinonen, 34 aloitti viime kauden alun Kolmosessa RiPa:n riveissä, mutta elokuun lopussa siirtyi kasvattajaseuransa riveihin. Oino teki kuudessa pelaamassaan Kakkosen pelissä tehot 2+2 ja piristi huomattavasti MP:n hyökkäyspelaamista. Jonne Uronen, 21 palasi viime kaudeksi Kuopiossa vietettyjen vuosien jälkeen takaisin kasvattajaseuraansa ja esiintyi maalilla kahdessa Kakkosen kamppailussa sekä useissa Suomen Cupin otteluissa.

Päävalmentaja Janne Wilkman on tyytyväinen jatkosopimuksen tehneeseen kolmikkoon sekä ottaa ilolla Kytän Timon mukaan valmennustiimiinsä. Pelaajaneuvottelut on hyvässä vauhdissa ja lähiaikoina on varmasti lisää tiedotettavaa.

- Miikka on profiililtaan sellainen pelaaja, jonka jokainen valmentaja haluaa joukkueeseensa. Hän on aina valmis laittamaan itsensä likoon joukkueen eteen ja uskon, että se asenne välittyy varmasti kaikkiin pelaajiin päivittäisessä tekemisessäkin.

- Jonnella ja Tomilla on molemmilla vielä potentiaalia käyttämättä. Jonnella on kova motivaatio mennä eteenpäin ja uskon, että Jorkin valmennuksessa hänellä on mahdollisuus ottaa tällä kaudella askel eteenpäin. Tomin pallollisen pelaamisen taito ja nopeus soveltuu erinomaisesti siihen pelitapaan, jonka haluan luoda tähän joukkueeseen.

- Timo tulee valmennustiimiin vastaamaan pelaajien fyysisten valmiuksien kehittämisestä yksilötasolla ja tulemme panostamaan paljon loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn. Olen erittäin tyytyväinen, että sain tällaisen osaajaan tiimiimme.

- Pyrin pitämään viime kauden joukkueesta ne pelaajat, joiden uskon soveltuvan ympäristöömme, mutta tervettä uusiutumistakin on luvassa.

Miikka Oinonen puhkuu intoa uuden kauden valmistautumisjakson alussa.

- Pelaamisen jatkaminen ja varsinkin kasvattajaseuran halutessa jatkoa asialle, niin jatkan innoissani. Viime kausi päättyi niukkaan säilymiseen, mutta menneet on menneitä. Tulevalta kaudelta odotan kuitenkin taistelevaa ilmettä ja yhdessä tekemisen meininkiä. Sitä kautta pisteitäkin tulee varmasti!

- Henkilökohtaisesti yritän kestää nuorempien vauhdissa mukana ja omalla esimerkillä auttaa joukkuetta. Toivon myös pystyväni antamaan nuoremmille pelaajille jotakin. Tietysti jonkun maalinkin meinasin tehdä ja yhtään maalia en ainakaan jätä tekemättä. Janne saa varmasti kasattua joukkueen, jonka pelejä kannattaa käydä katsomassa.

Pelaajasopimukset 8.11.2017:
#10 Miikka Oinonen
#11 Tomi Janhunen
#12 Jonne Uronen (mv)
#22 Olli Kilpeläinen
#26 Tuomas Jerkkola

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää