Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

Kapteeni Jiri Haikonen jatkaa MP:n riveissä

 

MP:n vakiopelaajiin jo useamman kauden kuulunut Jiri Haikonen on tehnyt vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Viime kaudella 25 -vuotias Haikonen joutui reisivamman takia jättämään kolme viimeistä peliä väliin ja seuraamaan päätöskierrosten jännitysnäytelmät katsomon puolelta. Näin Kakkosen pelejä kertyi 19, joissa maaleja syntyi yksi ja syöttöjä kolme. Haikonen on pelannut edustusjoukkueessa Ykkösessä ja Kakkosessa kaikkiaan 164 ottelua (7 maalia ja 18 maalisyöttöä) kahdeksan kauden aikana. Tällä hetkellä Kakkosen A-lohkossa tulevana kautena pelaavalla MP:llä on kuusitoista pelaajasopimusta ja vielä tällä viikolla on lisää tulossa.

Viime kaudella kapteeninnauhaa kantanut Jiri Haikonen haluaa unohtaa menneen kauden ja lähtee uudella innolla kohti uutta kautta.

- Mennyt kausi oli koko joukkueelle suuri pettymys sekä varmasti myös kannattajille. Pelasimme ajoittain hyvin, mutta epätasaisuutta oli liikaa.

- Tulevalle kaudelle moni asia varmasti muuttuu ja odotankin innolla kauden alkua. Talven harjoituksissa on ollut mielestäni erittäin hyvää tekemistä. Uskonkin hyvän tekemisen tuottavan tulosta kesällä. Menneen kauden pettymys ja pohjanoteeraus eivät tule toistumaan. MP nousee Wilkun johdolla takaisin sinne, missä joukkueen tulee olla!

- Henkilökohtaisesti pyrin auttamaan joukkuetta omalla monipuolisella tekemisellä, panostuksella ja johtajuudella sekä treenikentällä että otteluissa.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen monivuotisen luottopelaajan jatkosta.

- Olen erittäin tyytyväinen, että saimme Jirin jatkamaan meillä. Hän on ollut isossa roolissa jo usean kauden ajan ja tätä kokemusta tulemme tarvitsemaan tulevaisuuden rakentamisessa.

Pelaajasopimukset 3.1.2018:
#2 Ozeias Graciano
#3 Eero Karjalainen
#4 Iiro Äijö
#7 Mikko Hiltunen
#8 Elliot Simmons
#10 Miikka Oinonen
#11 Tomi Janhunen
#12 Jonne Uronen (mv)
#13 Jiri Haikonen
#14 Joonas Kimari
#15 Markus Brusila
#17 Mehdi Mohammadi
#21 Sami Kariniitty
#22 Olli Kilpeläinen
#26 Tuomas Jerkkola
Matti Kohonen

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää