Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samuli Kaasalainen MP:n keskikentälle

Samuli Kaasalainen MP:n keskikentälle

 

Kakkosen A-lohkossa pelaava Mikkelin Palloilijat on tehnyt 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen 26 -vuotiaan Samuli Kaasalaisen kanssa. Nyt MP:llä on kasassa 12 pelaajasopimusta ja tässä ennen kuin harjoitukset tammikuun alussa jatkuvat, niin sopimuksia on tulossa useita lisää.

Parhaiten oikealla laidalla viihtyvä Ikaalisten Urheilijoiden kasvatti pelasi viime kaudella Kakkosen C -lohkossa iisalmelaisen PK-37:n riveissä 16 ottelua ja viimeisteli niissä kolme maalia. Kaasalainen on periksiantamaton ja vahva 1v1 -pelaaja hyökkäyssuuntaan nopeuden ja haastamistaidon vuoksi sekä taitaa puolustamisen. Jalkapallon lisäksi siviilityöt ja nykyinen puoliso poikineen oli syitä tulla Mikkeliin. Kaasalainen puhkuu intoa uuden haasteen edessä.

– Fiilikset ovat todella loistavat! Muutama seura oli kiinnostunut kauden jälkeen, mutta halusin tulla näyttämään osaamiseni tänne. Olen kuullut todella paljon hyvää MP:stä ja odotan innolla tulevaa kautta. Uudet joukkuekaverit ottaneet todella hyvin vastaan uutena pelaajana ja valmennus on ollut ammattimaista. Tavattuani seurajohtoa sopimusta allekirjoittaessa sain todella hyvän kokonaiskuvan organisaatiosta, joka minulle olikin jo tuttu, kun olin jutellut vanhojen pelikavereiden kanssa.

– Tavoitteena on viedä MP:tä kohti Ykköstä, mihin ehdottomasti tämä seura vähintään kuuluu. Yleisömäärät ovat olleet kovia ja suurin yleisökeskiarvo Kakkosessa viime kaudella kertoo paljon. Haluan auttaa nuoria pelaajia kehittymään ja tuoda joukkueeseen kilpailua, joka kehittää meitä entisestään. Tavoitteena on saada paljon peliaikaa, pelata uran paras kauteni ja tehdä kovimmat tehot auttaen joukkuetta menestymään tulevalla kaudella aina nousuun saakka.

– Viime kauden alkupuolisko Pohjois-Savossa Atik Ismailin ja hänen poikien Alin ja Pelen opissa näytti itselleni, että kun asiat ovat kunnossa, niin pystyn lyömään koviakin tehoja Kakkosessa. Hyvää ystävääni, TPV:n nousun Ykköseen maaleillaan ratkaisseen, Ylisen Tomia lainatakseni: ”Työnteon kautta tulee menestys.”

Päävalmentaja Janne Wilkman oli tyytyväinen Kaasalaisen otteisiin näytillä sekä joukkueen sopimustilanteeseen.

– Samuli vakuutti meidät testijaksolla aktiivisuudellaan ja työmoraalillaan. Arvostan laitapelaajalta rohkeutta haastaa 1v1 -tilanteissa ja se ominaisuus välittyi hänestä heti ensimmäisestä tapahtumasta alkaen.

– Siirrymme nyt muutaman viikon huilille ja jatkamme harjoittelua taas tammikuun alussa. Sopimustilanne on hyvällä mallilla ja lisää sopimuksia on luvassa vielä ennen vuoden vaihdetta. Tammi- ja helmikuussa tulemme testaamaan vielä uusia pelaajia ja tavoitteenamme on, että joukkueemme on kasassa maaliskuuhun mennessä.

#92 Samuli Kaasalainen
s. 29.3.1992
keskikenttäpelaaja
pituus/paino: 187/80
aikaisemmat seurat: IkU, NoPS, TPV, Härmä, FC Hämeenlinna, PK-37

Pelaajasopimukset 19.12.2018:
#5 Vincent Bikana (2020)
#8 Filipe Mello (2019+2020)
#11 Tomi Janhunen (2020)
#12 Matti Kohonen (2019+2020)
#13 Jiri Haikonen (2020)
#17 Lucas dos Santos (2019)
#20 Viljami Jurvanen (2019)
#21 Leevi Leinonen (2020)
#23 Olli Kilpeläinen (2020)
#33 Sammy Ndjock (2020)
#44 Niila Forsell (2020)
#92 Samuli Kaasalainen (2019+2020)

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää