Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Denis palaa MP:n hyökkäykseen

Denis palaa MP:n hyökkäykseen

 

Mikkelin Palloilijat saa mieluisan paluumuuttajan, kun 2000 -luvun ylivoimaisesti seuran tehokkain pelaaja Denis palaa seuran riveihin vuoden sopimuksella. Nyt on kasassa 22 pelaajasopimusta. Vielä yksi hyökkäyspään pelaaja liittyy joukkueen vahvuuteen ensi viikon alkupuolella ja sitten joukkue on valmis tulevan kesän Kakkosen A-lohkon koitoksiin.

Brasilialainen hyökkääjä Denis, 29 pelasi kausilla 2011-2014 MP:n riveissä yhteensä 75 Kakkosen ottelua tehden niissä 66 maalia ja syöttäen 30 maalia. MP:n jälkeen Denis on pelannut Veikkausliigassa Jaron riveissä. Kaudella 2016 hän pelasi Brasilian C-liigassa Tirandentesissa, josta hän siirtyi syksyllä 2016 Hongkongin pääsarjaan Hong Kong Rangersiin. Keväällä 2017 hän vaihtoi saman sarjan Lee Maniin ja viime kauden hän päätti Ykkösessä Jaron riveissä. Nyt hän on taas Mikkelissä ja puhkuu intoa tutussa ympäristössä.

– Hienoa olla taas Suomessa ja ennen kaikkea Mikkelissä, joka on minulle kuin toinen koti. Vietin täällä loistavat vuodet ja täältä löytyy paljon ystäviä. On todella loistava juttu, että pääsen taas pelaamaan ja tekemään maaleja MP:n sinisessä paidassa.

– Haluan tuoda joukkueeseen kokemukseni sekä brasilialaista pelaamisen iloa. Toivottavasti ne sekä maalini ja syöttöni auttavat meidät taisteluun lohkon kärkisijoista ja nousuun Ykköseen.

Päävalmentaja Janne Wilkman on todella tyytyväinen, että lopulta kaivattu hyökkääjä löytyi.

– Aloitin kartoittamaan hyökkääjää jo viime kauden lopulla, kun Oinonen teki päätöksen lopettaa uransa. Kriteerit hyökkääjälle olivat kovat ja olemme tehneet ison työn, jotta olemme saaneet kriteerimme täyttävän pelaajan hankittua. Olemme testanneet useita vaihtoehtoja syksyn ja alkutalven aikana. Meillä on ollut tarjolla mielenkiintoisia nimiä niin Suomesta kuin ulkomailta, mutta pelaajatyypit eivät ole osuneet niihin ajatuksiin millaista hyökkääjää olemme hakeneet. Denisin osalta nämä täyttyivät ja olen erittäin tyytyväinen, että sain hänet houkuteltua takaisin Mikkeliin.

– Hänellä on sellainen statistiikka Suomen sarjoista, jota ei kovin monella muulla ole. Hän on todella monipuolinen hyökkääjä, joka tuo uusia ulottuvuuksia tämän kauden pelitapaamme.

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Mikkelin Palloilijat - logo

MP - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää