Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

Toni Tahvanainen MP:n hyökkäykseen

28 -vuotias Ilomantsin FC Pogostan kasvatti Toni Tahvanainen on tehnyt Ykkösessä pelaavan MP:n kanssa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Hyökkääjänä pelaava Tahvanainen on pelannut kaikkiaan 156 ottelua Ykköstä (25 maalia) sekä 21 ottelua Veikkausliigaa (1 maali). Viime kaudella hän pelasi JIPPO:ssa Kakkosta (13 ottelua/3 maalia) ja nyt alkukauden FC Blackbirdissä Kolmosta (6 ottelua/8 maalia).

Siirtoasiat on nyt kunnossa ja Tahvanainen on sunnuntaina mukana, kun Urskissa kohtaavat kahden ottelun voittoputkessa olevat MP ja MuSa Porista. Toni Tahvanainen on suoraviivainen joukkuepelaaja, jolle paidan etupuolella oleva joukkueen logo on tärkeämpi kuin selässä oleva nimi. Kokenut pelimies tulee innokkaana uuteen joukkueeseen ja kaupunkiin.

– Tulen erittäin hyvillä mielin Mikkeliin ja toivon, että minut otetaan hyvin vastaan. Mikkeli on minulle melko tuntematon kaupunki ja joukkueessakaan ei ole kuin kaksi tuttua pelaajaa eli Aatu Manninen ja Matti Kohonen JJK -ajoilta. Joten mielenkiinnolla odotan, mitä Mikkelillä ja tällä joukkueella on minulle tarjota.

– Odotan tulevalta tilaisuudelta paljon ja haluan antaa kaikkeni tälle joukkueelle. On upea mahdollisuus päästä parin haastavamman kauden jälkeen taas tositoimiin hyvin alkaneen alkukauden jälkeen. Isoin tavoitteeni on auttaa joukkuetta kokemukseni ja pelityylini kautta ja näin ollen tuoda lisäarvoa seuran toimintaan.

– Urski on upea paikka pelata ja MP:llä on ymmärtääkseni hyvä maine Mikkelissä. Ihmisiä kiinnostaa tulla katsomaan pelejä ja toivon, että sama meininki jatkuu. Haluan olla auttamassa joukkuetta niin korkealle kuin mahdollista, mutta mikään seura ei pysty siihen ilman kannatusta ja yleisön täyttä tukea. Odotan kotiyleisön kohtaamista erittäin innoissani ja toivon ennen kaikkea sitä, että näytetään, miten suuriin asioihin me yhdessä pystymme.

Päävalmentaja Juha Pasoja ottaa tyytyväisenä tutun pelimiehen joukkueeseensa.

– Toni on tuttu pelaaja JJK -ajalta ja siinä mielessä helppo ja hyvä hankinta, kun tiedän tasan tarkkaan, mitä vahvuuksia hänellä on. Hän tuo suoraviivaisuutta meidän hyökkäyspeliimme ja kokemusta sekä levennystä rinkiin, mitä tarvitaan, kun pelitahti tiivistyy. Hän tuo myös persoonallaan hyvää särmää joukkueeseen.

#26 Toni Tahvanainen
s. 30.11.1991
hyökkääjä
pituus/paino: 178/81
aikaisemmat seurat: FC Pogosta, JIPPO, AC Oulu, JJK, FC Blackbird

MP:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Niila Forsell taituroi ensi kesänäkin Urskissa

Viime kaudella hyviä otteita MP:n hyökkäyksessä ja keskikentällä esittänyt Niila Forsell jatkaa myös ensi kaudella Ykkösliigassa pelaavan Mikkelin Palloilijoiden riveissä, kun Forsell on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Joel Laitinen dominoi myös ensi kaudella MP:n keskikentän pohjalla

Ykkösliigassa pelaava Mikkelin Palloilijat jatkaa jatkosopimusten julkaisua. Tänään on vuorossa loistavan kauden MP:n keskikentän pohjalla pelannut Joel Laitinen, joka on allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

MP:n joukkueen rakennus on alkanut - Honka-Hallila jatkaa

Viime kaudella Ykkösessä hienosti kolmanneksi sijoittunut ja ensi kaudella toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaava Mikkelin Palloilijat on aloittanut joukkueen rakentamisen kohti uusia ja kovia haasteita.

Lue lisää
Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Viime kaudella eniten pelannut Yassin Daoussi jatkaa MP:n alakerrassa

Lauantaina Suomen Cupin Ykkösen karsintalohkon ottelut aloittavalla Mikkelin Palloilijoilla on nyt kasassa 20 pelaajasopimusta, kun puolustaja Yassin Daoussi teki vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut Mikkelissä ilman yleisöä

Itä-Suomen aluehallintovirasto on tänään annetussa päätöksessään jatkanut yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista. Yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat kiellettyjä 22.2.2021 saakka.

Lue lisää
Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Nuutti Laaksonen MP:n puolustukseen

Ykkösessä pelaavan Mikkelin Palloilijoiden joukkueen rakennus jatkuu, kun Nuutti Laaksonen teki seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Nyt on kasassa seitsemäntoista pelaajasopimusta.

Lue lisää