Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Vaikka koronapandemia sekoittikin sisäpalloilusarjat täydellisesti ja toisen aallon uhka on vielä syksyä ajatellen olemassa, Naisten Korisliigan joukkueet valmistautuvat tulevaan kauteen sillä edellytyksellä, että sarja päästään pelaamaan alkuperäissuunnitelmien mukaan. Sarjan alkuun on vielä yli kaksi kuukautta, mutta joukkueet kiinnittävät paraikaa pelaajia rostereihinsa, jotta yhteisharjoittelu päästään aloittamaan mahdollisimman nopeasti.

Myös Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen. Opiskelupaikan toisaalta saanut Kosonen tietää opintojen ja koripallon yhteensovittamisen olevan vaativaa, mutta katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen.

– Olen tietysti iloinen sopimuksesta ja odotan innolla ensi kautta, Roosa kommentoi. Sain tosiaan opiskelupaikan Lappeenrannan ulkopuolelta, minkä vuoksi matkustustunteja tulee kertymään varmasti enemmän kuin edellisillä kausilla. Uskon ja luotan kuitenkin, että koulun ja koriksen yhdistäminen saadaan onnistumaan hyvin.

Haakanaa Kososen sopimus lämmittää. Catzin junioripolun läpikäyneen pelaajan merkitystä kun ei mitata pelkästään pisteissä, vaan Roosan avut ovat kokonaisvaltaisessa pelaamisessa. Tinkimättömänä taistelijana hän ei päästä vastustajaa koskaan helpolla, vaan pystyy ottelu toisensa jälkeen pimentämään nimekkäätkin kilpakumppanit. Haakana näkee kapteenin jäämisen seuraan kaikin puolin merkittävänä asiana.

– Erittäin iso sopimus meille. Roosa pelasi tilastollisesti hienon viime kauden (10,6p/6,6lev. ja 3p heitot 39 %), mutta hänen kokonaispanoksensa kentällä on vielä paljon tilastoriviä suurempi. Pelin toteutus ja peruspelaamisen laatu on Roosalla todella korkeaa tasoa.

Lähde: catz.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää