Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa. Sara Behm (s. 1997), Mari Kihlström (s. 2000) ja Iiris Muhonen (s. 2003) ovat lappeenrantalaisyleisölle jo tuttuja, sillä jokainen heistä on pukenut kissapaidan päälleen aiemminkin – Behm debytoi edustuksessa kaudella 2014–2015, Kihlström ja Muhonen kaudella 2018–2019.

Sentterinä pelaava Sara on edustanut Catzia paitsi pääsarjassa, myös I-divisioonassa, joten maamme koripalloparketit ovat hänelle hyvin tuttuja. Tasaisen varmana suorittajana tunnetun Saran viime kausi meni pahasti pieleen, sillä ensin hän oli pitkään loukkaantuneena ja siitä toivuttuaan koronavirus lopetti sarjan kesken. Nyt Sara kertoo olevansa täynnä intoa ja toivoo, että kausi saadaan käynnistettyä suunnitelmien mukaan.

Toissakaudella edustukseen nostetun Marin peliminuutit nousivat viime kaudella huimasti, mikä on todiste ahkerasta harjoittelusta ja kokonaisvaltaisesta kehittymisestä. Periksiantamattomalla asenteella ottelusta toiseen pelaava Mari pitää huolen, ettei vastustajan hyökkääjillä tule olemaan helppoa iltapuhdetta. Tuleva kausi voi hyvinkin olla Marin lopullinen läpimurtokausi, merkit siihen ovat ainakin olemassa.

Takapelaajan tontilla viihtyvä Iiris esiintyy nuoresta iästään huolimatta jo kuin kokeneempi sarjapelaaja. Teknisesti taitava ja syöttövarma Iiris näkee kentän kokonaisvaltaisesti ja pystyy tarvittaessa puhkomaan vastustajan puolustuksen oivaltavilla syötöillään. Viime kausi meni Jordan Jonesin neuvoja kuunnellessa, joten tältä kaudelta voi Iiriksenkin kohdalla odottaa lopullista läpimurtoa, sen verran hyvässä opissa hän on viime vuodet ollut.

Catzin valmentajana jatkava Mika Haakana on tyytyväinen siitä, että Catzin juniorimylly pystyy tuottamaan kausi toisensa jälkeen pelaajia edustusjoukkueeseen. Hän näkee pelaajissaan paljon potentiaalia ja uskoo, että heillä jokaisella on mahdollisuus ottaa tulevalla kaudella merkittäviä askeleita pelaajapoluillaan.

– Sara kehittyi viime kauden aikana paljon etenkin pelikovuudessa ja puolustuspään pelaamisessa, joten hänellä on hyvä pohja kehittää pelaamista entisestään. Mari on fyysisesti erittäin kovassa kunnossa ja kun hän vain saa hyökkäyspeliin ripauksen lisää itseluottamusta, niin hyvä tulee – puolustuspäässähän Mari on jo nyt hyvä pääsarjapelaaja. Iiris on Marin tavoin ahkera harjoittelija ja fyysisesti kovassa kunnossa, joten uskon, että jos hän vain saa pelinjohtoon lisää kommunikointia, on hän valmis ottamaan pelaajana isoja askeleita eteenpäin.

Behmin, Kihlströmin ja Muhosen lisäksi Catzilla on sopimukset Roosa Kososen, Taru ja Tuulia Timon sekä Veera Pirttisen kanssa. Catz aloittaa Naisten Korisliigan vierasottelulla HBA:ta vastaan 8.10.

Lähde: catz.fi


Takaisin edelliselle sivulle




Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää