Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan. Pirttisen saapuminen tarkoittaa sitä, että Catzillä on nyt riveissään paitsi kaksi sarjan ehdottomaan eliittiin kuuluvaa puolustuspään pelaajaa, myös kaksi hyvää heittäjää, sillä joukkue kiinnitti aikaisemmin viime viikolla jo kapteeninsa Roosa Kososen yksivuotisella sopimuksella. Myös Pirttisen sopimus kattaa ensi kauden, joskin siinä on ulkomaan optio, jonka mukaan Veera voi jättää seuran, mikäli saa mieleisensä tarjouksen 15.8. mennessä. Veera valittiin jo kaudella 2017-18 sarjan parhaaksi puolustajaksi pelaajien ja valmentajien toimesta. Pirttinen kuuluu myös Suomen maajoukkueeseen.

Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan joukkue sai Veerasta loistavan puolustuspelaajan, joka pystyy puolustamaan pelipaikkoja 1-4, mikä on harvinaista. Veeran taktinen osaaminen ja asioiden omaksuminen ja toteuttaminen on todella korkeaa tasoa.

Pirttinen tuli Catzin A-tyttöihin jo kesällä 2013, mutta raivasi nopeasti tiensä edustukseen ja oli sen runkopelaajia siirryttyään saksalaiseen ChemCats Chemnitziin kesällä 2018. Chemnitzissä hän merkkautti tilastoihin 20 ottelussa 7.3 pist./3.3 lev./1.0 syöttöä. Seuraavan kaudenVeera pelasi Islannissa, jossa hän sementoi heti paikkansa aloitusviisikossa pussittaen keskimäärin 12.1 pistettä, ottaen 4.0 levypalloa ja jakaen 3.0 syöttöä 22 ottelussa. 

Lähde: catz.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää