Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa. Ahkerana ja aktiivisena heittäjänä tunnettu Tuulia pelasi Catzissa vahvan avauskauden tehden keskimäärin 10.8 pistettä ottelua kohden. Lisäksi hän napsi 2.4 levypalloa ja jakoi 1.2 koriin johtanutta syöttöä. Tasaisen vahvasti esiintyvä Tuulia tulee olemaan myös ensi kaudella yksi kissojen palapelin tärkeimmistä paloista.

”Tosi hyvillä fiiliksillä jatkan Catzissa ja odotan jo kauden alkua innolla! Catzissa on hyvä ympäristö kehittyä pelaajana ja Lappeenranta on hieno kaupunki. Oma ja joukkueen peli meni viime kauden edetessä paljon eteenpäin, eikä joukkueen todellista potentiaalia päästy mittaamaan kauden jäätyä harmittavasti kesken. Tuntui siis luonnolliselta jatkaa Catzissa.” Näin tuntojaan tilitti Tuulia sopimusta allekirjoittaessaan.

”Tuulia oli sarjan kovin heittäjä Alex Louinin ja Zykira Lewisin ohella. Hienoa saada hänet takaisin. Tuulia pääsi viime kaudella pienen luonnollisen alkuhakemisen jälkeen sisään pelitapaamme ja sen jälkeen pelasi hienoa korista marraskuun alusta eteenpäin ja oli sarjan parhaita kotimaisia korintekijöitä”, kommentoi päävalmentaja Mika Haakana.

Tuulia Timo on Catzin kolmas sopimuspelaaja, aiemmin joukkue on kiinnittänyt riveihinsä kapteeni Roosa Kososen ja ulkomaanoptiolla saapuvan Veera Pirttisen. Edustuksen päävalmentajana jatkaa Mika Haakana. 

Lähde: catz.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää