Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Taru Timo uutena tulokkaana kissapaitaan

Naisten Korisliigaan varsin kotimaista rosteria kokoava Catz hankki loppuviikosta ensimmäisen uuden nimen joukkueeseen, kun Vimpelin Vetoa viiden kauden ajan edustanut Taru Timo (s. 2000) kirjoitti sopimuksen lappeenrantalaisten kanssa. Takapelaajana juoniva Taru palaa näin vuoden tauon jälkeen yhteen siskonsa Tuulian kanssa, joka saapui Lappeenrantaan viime syksynä.

– Opiskelupaikan auettua Lappeenrannasta tuli siinä samalla loistava tilaisuus tulla pelaamaan Catziin. Olen kuullut paljon hyvää Catzin valmennuksesta ja tässä vaiheessa kehittymisen kannalta uusi joukkue ja valmennus on hyvä vaihtoehto minulle.

Tarun kehityskäyrä on ollut koko ajan nousujohteinen. Viime kaudella hän kellotti ottelua kohden yli 22 minuuttia peliaikaa tehden keskimäärin 5.54 pistettä per peli ja odotettavissa on, että Etelä-Karjalassa kehitys jatkuu entisellään. Sopeutumista helpottaa tietysti isosiskon läsnäolo, jolta tulokas saa tukea niin kentällä kuin arjessakin.

– Ollaan Tuulian kanssa treenattu ja pelattu yhdessä paljon, Taru kertoo innostuneena, joten kiva palata takaisin samaan joukkueeseen.

Tuulia Timo on luonnollisestikin tyytyväinen saadessaan rinnalle tutun pelikaverin. Hän näkee Tarulla olevan paljon annettavaa kissoille ja pitää tätä hyvänä lisäyksenä Catzin heittovoittoiseen ryhmään.

– Olemme Tarun kanssa hyvin saman tyyppisiä pelaajia, hänenkin vahvuutensa ovat heittämisessä ja hyökkäyspelaamisessa. Sen lisäksi Tarulla on kova motivaatio kehittyä pelaajana. On tosi mukavaa pelata taas samassa joukkueessa. 

– Taru ja Tuulia ovat hyviä esimerkkejä ViVen pitkään jatkuneesta loistavasta juniorityöstä, Catzin päävalmentaja Mika Haakana toteaa viitaten useisiin Vimpelistä lähteneisiin liigapelaajiin. Taru on siskonsa tapaan hyvä heittäjä, jolla on potentiaalia lyödä itsensä lopullisesti läpi pääsarjassa.

Lähde: catz.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Behm, Kihlström ja Muhonen jatkavat Catzissa

Naisten Korisliigaan valmistautuva Catz on tehnyt ensi kauden mittaisen sopimuksen kolmen juniorimyllynsä läpikäyneen pelaajan kanssa.

Lue lisää
Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Tuulia Timo jatkosopimukseen Catzin kanssa

Catzin aktiivisuus pelaajamarkkinoilla jatkuu. Nyt joukkue on tehnyt jatkosopimuksen Vimpelin Vedosta viime syksynä Catziin tulleen Tuulia Timon kanssa.

Lue lisää
Veera Pirttinen palaa kissoihin

Veera Pirttinen palaa kissoihin

Lappeenrannan Catzin rosteri täydentyi eilen toisella pelaajalla, kun kaksi edelliskautta ulkomailla pelannut Veera Pirttinen tekee paluun kissapaitaan.

Lue lisää
Roosa Kososelle jatkosopimus

Roosa Kososelle jatkosopimus

Lappeenrannan Catzin edustajat ovat saaneet istua neuvottelupöydissä viime päivinä. Catz ilmoitti taannoin Mika Haakanan jatkavan joukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella ja tänään saatiin myös ensimmäinen pelaajasopimusuutinen, kun kissojen kapteenina viime kaudella toiminut Roosa Kosonen kirjoitti nimensä yksivuotiseen sopimukseen.

Lue lisää
Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää