Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

 

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa


Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014. Espoolaisen koripallokoulun kasvatti saapui juuri päättyneeksi kaudeksi Lappeenrantaan ja Catziin pelattuaan Espoo Team-kausiensa jälkeen vuoden Tsekin pääsarjaa Kara Trutnovin joukkueessaä. Mikä sai toisen perättäisen tuplamestaruuden voittaneen kissalauman peliä läpi kauden hienosti johtaneen tuulennopean pelintekijän jatkamaan Saimaan rannoilla? "Koin viime kauden tosi onnistuneeksi joukkueen menestyksen takia, mutta myös omalta osaltani. Viihdyin Lappeenrannassa ja Catzissa tosi hyvin ja mulle oli keväällä jo selvää, että mielelläni haluaisin Catzissa jatkaa myös tulevaisuudessakin! Joukkuekaverit ja valmentajat ovat parasta laatuaan, seuran toiminta ja fanit ison kiitoksen arvoisia!"

Maajoukkuekesästä lisää varmuutta otteisiin ensi kaudeksi

Anni lähtee tänään maajoukkueleiritykseen ja iso osa kesästä kuluukin naarassusien riveissä. Jokaisella pelaajallahan on mielessään aina jotain kehitettävää omasta pelistään, joten millä tavalla kehittynyt Anni pukee syksyllä maajoukkuekesän jälkeen Catzin peliasun päälle taistellessaan kissalaumassa? "Ainainen kehityksen kohde on suoritusvarmuus ja -tasaisuus, epäonnistumiset ja varsinkin niiden ylianalysointi pitäisi saada minimiin. Aion olla monipuolisempi pallonkäsittelijä ja toivottavasti kolmonen osuisi heti ekoista peleistä lähtien eikä vasta joulun jälkeen."

Lopullinen läpilyönti huipulle

Catzin päävalmentaja Mika Haakana totesi syksyllä Annin saavuttua kissalaumaan seuraavasti: "Uskon, että Anni lyö itsensä lopullisesti läpi tulevalla kaudella." Liekö Haksa muistanutkaan vanhaa sanavalintaansa, mutta vastikään jatkosopimuksen solmineen päävalmentajan mielestä Annin kausi taisi sujua oletetun mallikkaasti. "Anni pelasi loistavan kauden ja löi itsensä läpi SM-sarjassa." Catzilla oli naisten SM-sarjan tehokkain hyökkäys ja Haksa korostaa Annin merkitystä tässä saavutuksessa. "Teimme lähes 90 pinnaa per peli ja iso kiitos hyökkäyspelimme jouhevuudesta kuuluu Annille." Kissalauman puolustus oli taas tuttuun tyyliin napakkaa läpi kauden vastustajien saatua SM-sarjassa tehtyä pisteitä niukasti yli 60 per peli, joten miten tärkeätä takakentän maestron jatkosopimus Haksan mielestä olikaan? "Anni oli myös paras ulkopelaajien puolustajamme. Tärkeä sopimus siis."

Tulevan kauden kissalauma rakentumassa

Tulevan kauden toista perättäistä tuplamestaruuttaan puolustava kissalauma on siis jo rakentumassa, kun Annin lisäksi toinen avainpelaaja Lena Reshetko on jo myös solminut jatkosopimuksen. Myös valmentajakaksikko Mika Haakana ja Marianne Koskinen jatkavat kissalauman peräsimessä ja neuvottelut etenevät jatkuvasti muiden tulevan kauden kissojen kanssa.

Catzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Catz Lappeenranta rf - logo

Catz - 2012-2013 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Vajaalukuinen FoA kaatui murskalukemin

Catz matkusti naisten Korisliigan toisen kierroksen otteluun lauantaina 12.10. Forssan Alun vieraaksi.

Lue lisää
Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Todd Brown vahvistamaan Namikaa

Namika on tehnyt sopimuksen amerikkalaisen Todd Brownin kanssa.

Lue lisää
Greg Logins palaa Namikaan

Greg Logins palaa Namikaan

Namika Lappeenranta on tehnyt ensimmäisen kiinnityksen amerikkalaispelaajien osalta, kun jo menneen talven aikana hyvää jälkeä tehnyt Greg Logins palaa Namikan paitaan.

Lue lisää
Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen jatkavat Catzissa

Catz jatkaa tulevan kauden joukkueensa rakentamista hyvää vauhtia, kun Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen ovat solmineet jatkosopimukset kaudeksi 2013-2014.

Lue lisää
Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Lassi Tuovi ja Antti Niskanen jatkavat Lappeenrannan Namikassa

Päättyneellä kaudella puolivälieriin kautensa lopettanut Lappeenrannan Namika on solminut päävalmentaja Lassi Tuovin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz nousi vaikean alun jälkeen voittoon ja mestariksi

Catz oli voittanut kaksi ensimmäistä naisten SM-sarjan finaalia, joten mestaruus oli katkolla kissalaumalle tiistaina 23.4. PeKa:n saapuessa vieraaksi Lappeenrannan Urheilutalolle.

Lue lisää